Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θέτει όρους στη Λίβερπουλ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Οι όροι αυτοί δεν έχουν να κάνουν με χρήματα που ζητάει αλλά με την ενίσχυση της ομάδας του Κλοπ. Ο «Φαραώ» γνωρίζει ότι για να σταθεί σε υψηλό επίπεδο η Λίβερπουλ και να μπορεί να διεκδικεί τίτλους επί ίσοις όροις με τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ χρειάζεται παίκτες πρώτης γραμμής και την απαίτησή του αυτή την γνωστοποίησε στους διοικούντες.

Το συμβόλαιο του 29χρονου επιθετικού εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και ακόμα δεν έχει επεκταθεί.

Σύμφωνα με το «Sky Germany», ο Σαλάχ θέλει να δει έμπρακτα από τη Λίβερπουλ ενισχύσεις. Στην επιθετική γραμμή, ο ίδιος αποτελεί έναν πραγματικό γκολτζή, σκοράροντας ακατάπαυστα φέτος. Ο Σάντιο Μανέ, ο Μπόμπι Φιρμίνο (αν και αντιμετωπίζει συχνά τραυματισμούς) και ο Ντιόγκο Ζότα είναι καλοί παίκτες όμως ο Σαλάχ θεωρεί πως χρειάζεται να υπάρξει μια ενίσχυση στην θέση του φορ. Άλλωστε, ο Ζότα κανονικά αγωνίζεται ως εξτρέμ, ενώ κατ’ ανάγκη καλύπτει αυτό τον ρόλο.

Έτσι η συζήτηση που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα για τον Καρίμ Αντεγέμι αλλά και τον Έρλινγκ Χάαλαντ δεν είναι άσχετη με την επιθυμία του Αιγύπτιου. Η Λίβερπουλ θα κυνηγήσει τις περιπτώσεις αυτές αν και έχει να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό αρκετών ομάδων που έχει εστιάσει, κυρίως, στον Έρλινγκ Χάαλαντ.