search

ΣΠΟΡ

Τζουντ Μπέλινγχαμ: Ρεάλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «σφάζονται» για να τον αποκτήσουν

Στα 150 εκατομμύρια αναμένεται να φτάσει η προσφορά των «κόκκινων διαβόλων» για τον 19χρονο μέσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ

Τζουντ Μπέλινγχαμ: Ρεάλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «σφάζονται» για να τον αποκτήσουν

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ θα είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ήδη γνωρίζαμε το ενδιαφέρον που έχουν δείξει Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ. Τις προηγούμενες μέρες προστέθηκε και αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Από αυτή την κατάσταση κερδισμένη θα βγει η Μπορούσια Ντόρτμουντ που θα γεμίσει το καλοκαίρι πάλι τα ταμεία της. Μετά την πώληση του Έρλινγκ Χάαλαντ το περασμένο καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Σίτι, οι Γερμανοί «τρίβουν τα χέρια» τους για το «καυτό» ενδιαφέρον που υπάρχει για τον διεθνή Άγγλο μέσο.

Ο ταλαντούχος χαφ της Μπορούσια Ντόρτμουντ γοητεύει τους πάντες με τις πληθωρικές του εμφανίσεις. Στα 19 του έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία όντας αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβός μέσος που κυκλοφορεί στην αγορά.

Οι Βεστφαλοί το προσεχές καλοκαίρι γνωρίζουν πως εύκολα ή δύσκολα θα αποχωριστούν τον ποδοσφαιριστή τους. Ουδείς ωστόσο ξέρει ποια θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να αποκτήσει στο τέλος τα δικαιώματά του. Μέσα στη λίστα των υποψήφιων αγοραστών βρίσκεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός προπονητής θέλει να θωρακίσει τη μεσαία του γραμμή. Βλέπει πως με τη προσθήκη του Κασεμίρο ήδη οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Με έναν ακόμη ποιοτικό χαφ και ειδικά με τον Μπέλινγχαμ η Γιουνάιτεντ δημιουργήσει μια εξαιρετική μεσαία γραμμή, η οποία αν δουλευτεί σωστά το καλοκαίρι θα παρουσιάσει μια πολύ καλή εικόνα την επόμενη σεζόν.

Το plettigoal αναφέρει πως ο Τεν Χαγκ έχει θέσει τον Μπέλινγχαμ ως νούμερο ένα στόχο της ομάδας του το επόμενο καλοκαίρι. Η διοίκηση του βρετανικού συλλόγου γνωρίζει το ποσό που χρειάζεται για να έρθει ο παίκτης στο Ολντ Τράφορντ. Νούμερα που ξεπερνούν τα 150 εκατομμύρια ευρώ. Όπως μαρτυρά το ρεπορτάζ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να μπει στον ανταγωνισμό και να κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της τον υπερταλαντούχο χαφ της Ντόρτμουντ. Είναι σαφές πως όποιος από τους μεγάλους αποκτήσει τον Μπέλινγχαμ αποκτά χαφ υψηλού επιπέδου για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: