Μετά την πρώτη, επίσημη «αποκάλυψη» του πύργου που αποτελείται από 66 ορόφους το 2017, η Aston Martin Residences μας πήρε από το χέρι και μας άφησε να δούμε πώς αυτός ο γυάλινος και ατσάλινος πύργος θα μοιάζει από μέσα. Οι τυχεροί και ευκατάστατοι, λοιπόν, το μόνο σίγουρο, είναι πως θα κοιμούνται και θα ξυπνούν με μια απίστευτη θέα.

Η μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων που τελικά είναι κάτι παραπάνω από μια εταιρεία που κατασκευάζει αυτοκίνητα, κυκλοφόρησε μερικές φωτογραφίες από το κτίριο στο πάντα ζεστό και φιλόξενο Μαϊάμι. Επτά γυαλισμένα ρετιρέ, από αυτά που μπορεί και να έχουμε ονειρευτεί κάποια στιγμή στο ύπνο μας, ολοκληρώνονται από μέρα σε μέρα και σε λίγους μήνες από τώρα, θα ανοίξουν τις πόρτες τους.

Το κομψό, ευρύχωρο εσωτερικό και χειροποίητες λεπτομέρειες είναι κάποια από τα στοιχεία που κυριαρχούν ενώ απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει το τεράστιο τζάμι που προσφέρει μοναδικές εικόνες, ιδίως στη δύση του ηλίου από τον κόλπο Biscayne, στο Miami River.

Μαρμάρινο δάπεδο που δύσκολα θα πιάνει σκόνη, έξι υπνοδωμάτια και εφτά μπάνια. Αξίζουν τα όσα σας περιγράψαμε τα 5 εκατομμύρια που κοστίζει ένα τέτοιο «φτωχό» διαμέρισμα; Ίσως και με το παραπάνω.

Η συλλογή διαμερισμάτων περιλαμβάνει επίσης 38 condos μπροστά στον ωκεανό και λίγο πιο κάτω, στον 15ο όροφο, μπαίνει στο «κόλπο» και μια Aston Martin Vulcan.

Όποιος την έχει στη συλλογή του, θα έχει μερικά ακόμα οφέλη. Οι ιδιοκτήτες θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Sky Amenities, τις εγκαταστάσεις τεσσάρων επιπέδων που περιλαμβάνουν γυμναστήριο μπροστά στον ωκεανό, εικονική αίθουσα γκολφ, γκαλερί τέχνης, δύο κινηματογράφους και ένα πλήρως εξοπλισμένο σπα με πισίνα υπερχείλισης.

Α, ναι, υπάρχει επίσης ιδιωτική μαρίνα για superyacht. Η κατασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2022.