Μεγάλο Σάββατο σήμερα για τους Καθολικούς και με φουλ δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Ιταλία η Φιορεντίνα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Πετυχαίνει τη μία νίκη μετά την άλλη και ανεβαίνει στη βαθμολογία. Πήρε ουσιαστικά και το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου με την εκτός έδρας νίκη της 0-2 στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Κρεμονέζε. Είναι φαβορί και στο σημερινό ματς πρωταθλήματος με την Σπέτσια.

Πάνω από 2 γκολ βλέπω να μπαίνουν στο Λεβερκούζεν, στην αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Προβάδισμα για τη νίκη έχει η γηπεδούχος. Μπορεί να σκοράρει και η φιλοξενούμενη. Το Over 2,5 πληρώνει 1,65 στο Πάμε Στοίχημα.

Δυνατό φαβορί είναι στη Γαλλία η Λιλ στο παιχνίδι με την ουραγό Ανζέ. Μπορεί να έχει πέσει η Ανζέ αλλά «χτυπάει» τους αγώνες και κάνει ζημιές όπως στην προηγούμενη αγωνιστική, στο 1-1 με την Νις. Η Λιλ δίνει μάχη για να βγει στην Ευρώπη και δύσκολα θα έχει απώλειες σε αυτή την έδρα. Για να ανέβει στο 1,55 το «διπλό» της το συνδυάζω με το  Over 1,5.

Τη μεγαλύτερη απόδοση (2,37 στο Πάμε Στοίχημα) έχει ο «άσος» της Σαμπντόρια στο παιχνίδι με την Κρεμονέζε. Παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή. Σε ένα ανάλογο ματς πριν από 2 αγωνιστικές κέρδισε με 3-1 τη Βερόνα. Η Κρεμονέζε δεν έχει ελπίδες για να σωθεί.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι κυνηγάει την Άρσεναλ. Είναι στο -8 αλλά με 1 ματς λιγότερο. Θέλει μόνο τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον και λογικά θα την πάρει. Μπορεί να ξεφύγει το σκορ. Συνδυάζω το «διπλό» με το Over 2,5 και ανεβάζω στο 1,75 την απόδοση.

Διαβάστε περισσότερα