Μπορεί η απόδοση κατηγοριών στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, να αποτελεί μαύρη σελίδα για την σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ, για το θύμα του, όμως, Στόρμι Ντάνιελς αποτελεί πέρα από δικαίωση και ένα εφαλτήριο για μια νέα ζωή.

Αρχικά, η δημοτικότητα της Στόρμι Ντάνιελς έχει εκτοξευτεί, κάτι που αποδεικνύει και ο αριθμός των αναζητήσεων του ονόματός της στα σάιτ ενηλίκων, όπως το Pornhub. Την Τρίτη, την ημέρα που απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον Τραμπ, ο αριθμός αυτός ανέβηκε σε περισσότερες από 650.000 αναζητήσεις.

Μέχρι εκείνη την ημέρα, ο εν λόγω αριθμός κυμαινόταν στις 35.000. Ο προβλεπόμενος απολογισμός των τουλάχιστον 650.000 αναζητήσεων θα ήταν μια αύξηση 32.400% σε σχέση με τη μέση ημερήσια αναζήτηση από τον Ιανουάριο, δήλωσε το Pornhub στο TMZ.

Η Στόρμι Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, είδε σημαντικές αυξήσεις και στα προϊόντα που πουλά στην προσωπική της σελίδα, η οποία περιλαμβάνει υπογεγραμμένα ημερολόγια για 25 δολάρια, υπογεγραμμένες τόπλες φωτογραφίες για 20 δολάρια και μπλουζάκια με το λογότυπο #TeamStormy.

Στόρμι Ντάνιελς: Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό

Tο περιοδικό Vogue, πήρε συνέντευξη από την 44χρονη πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων το Σαββατοκύριακο στο σπίτι της στη Φλόριντα λίγο μετά την έκδοση του κατηγορητηρίου και δημοσιεύτηκε την ημέρα που ο Τραμπ βρισκόταν στο δικαστήριο του Μανχάταν για να ακούσει τις κατηγορίες και να δηλώσει «αθώος» και στις 34 από αυτές. 

«Το όνομά μου είναι ξανά στις ειδήσεις, επομένως οι πωλήσεις των εμπορευμάτων μου αυξάνονται, είναι φυσικό» δήλωσε η Ντάνιελς στη Vogue.

Την ίδια ώρα, μάλιστα, ο κατηγορούμενος Ντόναλντ Τραμπ κάνει προεκλογική εκστρατεία και πουλά μπλουζάκια με τιμή 47 δολάρια το ένα για τα έξοδά της, σύμφωνα με τον Independent.

Ένα κατηγορητήριο ή ακόμα και μια ποινική δίωξη δεν θα εμπόδιζαν τον Τραμπ να συνεχίσει την προεκλογική του εκστρατεία, ενώ ο ίδιος έχει δείξει ότι δεν θα σταματήσει ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί. Ωστόσο, η σύλληψη του Τραμπ θα περιέπλεκε την προεδρική εκστρατεία του.

Διαβάστε περισσότερα