Διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Βενσάν Κασέλ και η Τίνα Κουνάκεϊ έχουν χωρίσει, με τον Γάλλο ηθοποιό να διαγράφει όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του από τον λογαριασμό του στο Instagram. Πηγή που επικαλείται η Daily Mail αναφέρει ότι το ζευγάρι χώρισε πριν από εβδομάδες και ότι η Τίνα είναι συντετριμμένη, ενώ το ζευγάρι δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις φήμες. Οι δύο τους παντρεύτηκαν το 2018 και έχουν μία κόρη.

Παρόλο που οι λόγοι του χωρισμού δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, η είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση στους θαυμαστές του Κασέλ και της Κουνάκεϊ. Ο Βενσάν Κασέλ είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς της Γαλλίας και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες της ευρωπαϊκής κινηματογραφικής βιομηχανίας, όπως οι “Επικίνδυνες Σχέσεις” και “Λεόν: Ο Επαγγελματίας”.

Η Τίνα Κουνάκεϊ, από την άλλη πλευρά, είναι μοντέλο και ηθοποιός και έχει συμμετάσχει σε αρκετές γαλλικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως ο “Ο Πολιτικός”.

Παρά την διάσημη καριέρα τους, οι προσωπικές τους ζωές έχουν κρατηθεί σχετικά ιδιωτικές, με το ζευγάρι να αποφεύγει να μιλάει για τη σχέση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα μέσα ενημέρωσης.

Ο 56χρονος σταρ και η Κουνάκεϊ άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβού το 2016, για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου δύο χρόνια αργότερα. Μέχρι και το πρόσφατο παρελθόν, οι δυο τους δημοσίευαν συχνά κοινές φωτογραφίες τους στα social media. Παρ’ όλα αυτά, ο Κασέλ τις έχει΄διαγράψει όλες.

Η τελευταία φορά που ο Κασέλ έκανε like σε μια από τις αναρτήσεις της Κουνάκεϊ στο Instagram ήταν τον Φεβρουάριο, ενώ η ίδια δεν έχει μοιραστεί, με το διαδικτυακό κοινό της, καμία φωτογραφία της με τον ηθοποιό, εδώ και εβδομάδες.

Διαβάστε περισσότερα