Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι το νέο hot ζευγάρι της διεθνούς σόουμπιζ.

Το 28χρονο μοντέλο και ο 48χρονος ηθοποιός γνωρίστηκαν πριν από λίγο καιρό και από τότε είναι αχώριστοι. Ο φακός των παπαράτσι τους έχει «συλλάβει» σε κοινές εμφανίσεις, ωστόσο οι ίδιοι κρατούν ακόμη χαμηλό προφίλ, χωρίς να επιβεβαιώνουν ούτε να διαψεύδουν τη σχέση τους.

Οι δυο τους πυροδότησαν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι αφού φωτογραφήθηκαν να επιστρέφουν μαζί στη Νέα Υόρκη, την Κυριακή, με το SUV του Κούπερ, μετά από μια ρομαντική απόδραση εκτός πόλης.

Ενθουσιασμένος ο Μπράντλεϊ Κούπερ

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης λέγεται ότι είναι «ενθουσιασμένος» με το ειδύλλιό του με το διάσημο μοντέλο, με ανθρώπους από το περιβάλλον του να υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός είπε πως είναι «ακριβώς ο τύπος του», αναφέρει η «Daily Mail».

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ «είναι πρόθυμος να βγει ξανά ραντεβού και να μπει σε σχέση», σύμφωνα με μια πηγή που ισχυρίζεται ότι η πιθανή νέα ένωση έχει εξοργίσει τον πρώην της Χαντίντ, Ζέιν Μάλικ, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, την τρίχρονη Κάι.

«Ο Μπράντλεϊ είναι ενθουσιασμένος που γνωρίζει την Τζίτζι. Δεν έχει νιώσει αυτόν τον ενθουσιασμό για μια γυναίκα εδώ και πολύ καιρό», είπε μια πηγή στην «Daily Mail». «Το πηγαίνουν αργά, αλλά του αρέσει πολύ. Είναι ακριβώς ο τύπος του».

«Η Τζίτζι είναι καλή μητέρα για την κόρη της και ο Μπράντλεϊ το βρίσκει πολύ ελκυστικό» συνέχισε η πηγή, υποστηρίζοντας ότι το supermodel έχει κερδίσει πόντους επειδή «υποστηρίζει τη νηφαλιότητά του, η οποία είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτόν».

«Ο Μπράντλεϊ δεν ζήλεψε που η Ιρίνα είναι με τον Τομ Μπρέιντι. Αντίθετα, αυτό του έδωσε την επιπλέον ώθηση να προχωρήσει, να αρχίσει να βγαίνει και να επικεντρωθεί σε κάποιον που θα μπορούσε να είναι καλός σύντροφος», τόνισε μια δεύτερη πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

Το πρόσωπο-κλειδί που τους σύστησε

Όπως αποκαλύφθηκε, το πρόσωπο που έφερε κοντά την Τζίτζι Χαντίντ και τον Μπράντλεϊ Κούπερ δεν είναι άλλο από την πρώην σύντροφό του, Ιρίνα Σάικ.

«Η Τζίτζι γνωρίστηκε με τον Μπράντλεϊ μέσω της Ιρίνα και των κοινών τους φίλων», είπε η πηγή.

«Η Τζίτζι και η Ιρίνα ήταν κοντά όλα αυτά τα χρόνια, καθώς δούλευαν μαζί, και η Τζίτζι με τον Μπράντλεϊ είχαν κάνει παρέα στο παρελθόν και ήταν πάντα φιλικοί στο κοινωνικό περιβάλλον», συνέχισε η πηγή. «Η Τζίτζι και ο Μπράντλεϊ ήρθαν σε επαφή πρόσφατα και περνούσαν χρόνο με τις κόρες τους, όταν ο Μπράντλεϊ της ζήτησε να βγουν».

«Την έψαξε και εκείνη ενδιαφέρθηκε και ενθουσιάστηκε», πρόσθεσε η πηγή.

Η σταρ της πασαρέλας έβγαινε χαλαρά με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο πριν από έναν χρόνο για πολύ λίγο, αλλά οι δυο τους αποφάσισαν να μείνουν απλώς φίλοι. Μάλιστα, ο Ντι Κάπριο και ο Κούπερ είναι φίλοι και συνάδελφοι.

Η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ χώρισαν φιλικά και διατηρούν ακόμη δεσμούς, λόγω και της εξάχρονης κόρης τους, Λέα.

Διαβάστε ακόμη: