Το I’ m a celebrity… Get me out of here! έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (11/10) με τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα να υποδέχονται τους 14 celebrities οι οποίοι… προσγειώθηκαν στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου και με το «καλημέρα» σας ξεκίνησαν τα ευτράπελα και όχι μόνο.

Γιώργος Λιανός και Καλομοίρα αφού διέσχισαν τη ζούγκλα και… μίλησαν με μαϊμούδες βρήκαν το σπίτι του show, από το οποίο θα παρατηρούν για τις επόμενες εβδομάδες τη ζωή των celebrities μέσα στη ζούγκλα.

Τα πρώτα κουτιά μέσα στα οποία βρίσκονταν οι celebrities άρχισαν να καταφτάνουν στη ζούγκλα, για τα οποία μάλιστα επιστρατεύτηκε με τη βοήθεια των οπτικών εφέ και ένα… ελικόπτερο, ωστόσο αν μία άφιξη ξεχώρισε αυτή ήταν της Αγγελικής Ηλιάδη, της Μαρίας Καλάβρια και της Δήμητρας Αλεξανδράκη, οι οποίες προσγειώθηκαν «από άλλο πλανήτη».

https://youtu.be/HpMA9sqqljM

«Χριστέ μου, που είμαστε. Κορίτσια, τι συμβαίνει; Δήμητρα, Μαρία, ελάτε! Ελάτε, δεν βλέπω κάτι! Δεν υπάρχει κίνδυνος, ελάτε», ακούγεται να λέει η Αγγελική Ηλιάδη με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη έντρομη να ρωτάει πού βρίσκονται και τι είναι εδώ.

Και αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, εγκαταστάθηκαν στο camp και έπαιξαν μπουγέλο, αφού η Δήμητρα Αλεξανδράκη έγινε μούσκεμα ανοίγοντας το ντουζ, δεν άργησαν οι πρώτες εντάσεις και οι προστριβές μεταξύ των παικτών, με τον Σταμάτη Γαρδέλη και τον Τάσο Ξιαρχό να έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση.

https://youtu.be/1ugcD1GvEqs

https://youtu.be/bUECStEUDbs

https://youtu.be/R0fgRpssdgs

I’m a Celebrity: Άγριος καβγάς Γαρδέλη με Ξιαρχό

Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης θέλησε να μοιραστεί το φαγητό που έφτιαξε ο Τάσος Ξιαρχό με… τη φύση, λέγοντας ότι θέλει να το πετάξει γύρω γύρω από τον χώρο που έμεναν, κάτι που βρήκε αντίθετο τον συμπαίκτη του, ο οποίος σχολίασε πως το φαγητό που περίσσεψε το μοιράστηκε με άλλους.

«Δεν καταλαβαίνεις πού είσαι, επειδή θες να ζήσεις σαν μοναχός στα 70 σου», είπε ο Τάσος Ξιαρχό επιμένοντας πως δεν επιτρέπεται να πετάμε το φαγητό, με τον Σταμάτη Γαρδέλη να του απαντάει με ειρωνικό ύφος πως δεν είναι 70 αλλά 73.

https://youtu.be/laRpbIk5H9I

https://youtu.be/lRzp4VpGne4

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει μεταξύ τους όταν ο Σταμάτης Γαρδέλης ξεκίνησε να μιλάει για τον Άρη και τον Πλούτο και ο Τάσος Ξιαρχό του είπε πως δεν θέλει να ακούσει πάλι για μία αρχαία ιστορία που του έχει γίνει εμμονή, προτείνοντάς του να κάτσει επάνω σε έναν κίωνα και να μιλάει.

Μία φράση όμως του ηθοποιού έβγαλε εκτός εαυτού τον χορογράφο, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος του είπε «μη σε φτύσω μες στο στόμα τώρα και θα σ’ αρέσει η γεύση μου», για να δεχθεί τα ομοφοβικά σχόλια του συμπαίκτη του, ο οποίος του απάντησε: «Θες να παίζουμε συνέχεια αυτά που παίζουν με Κασσελάκη και Τάιλερ;».

Ο Τάσος Ξιαρχό αποχώρησε από το σημείο με την παρότρυνση της Ραχήλ Μακρή, αφού πρώτα πλησίασε επιθετικά τον ηθοποιό και όταν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του τού είπαν να σταματήσει να μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο ο Σταμάτης Γαρδέλης απάντησε ευθαρσώς πως όσα είπε θα τα κόψουν στο μοντάζ.

I’m A Celebrity, get Me Out Of Here: To νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

To νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι το «I’m a celebrity, get me out of here».

O Γιώργος Λιανός μαζί με την Καλομοίρα υποδέχθηκαν τους 14 celebrities που αναχώρησαν από την Ελλάδα για να ζήσουν το όνειρο… στην άλλη πλευρά του Αγίου Δομίνικου!

Οι 14 συμμετέχοντες που προέρχονται από διάφορους χώρους της κοινωνικής ζωής και βρίσκονται στη ζούγκλα του νησιού, μοιράστηκαν σε δύο ομάδες των 7 ατόμων.

Μια δοκιμασία κρίνει ποιοι θα μείνουν τις πρώτες μέρες στο camp των ανέσεων και ποιοι στο… βασικό camp.

Η έλλειψη φαγητού δε συμπεριλαμβάνεται στις «κακουχίες» του παιχνιδιού, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η διαμονή των celebrities θα είναι εύκολη… τριών ειδών προκλήσεις τους περιμένουν: δοκιμασίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, ψυχαγωγικά παιχνίδια και quiz καθώς και αγωνίσματα με τη «φιλική» συμμετοχή των ζώων της ζούγκλας.

Κάθε εβδομάδα, μέσα από τη διαδικασία των αγωνισμάτων αποχωρεί ένας παίκτης, ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα της οικειοθελούς αποχώρησης όταν κάποιος νιώσει πως χόρτασε… περιπέτεια.

Το «I’m a celebrity… Get me out of here» έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς από τις δοκιμασίες που θα περνούν οι αγαπημένοι μας celebrities, κάποιες θα αφορούν στη βελτίωση της διαβίωσής τους στο παιχνίδι και κάποιες άλλες θα λειτουργούν σαν «κουμπαράς» όπου θα συγκεντρώνεται ένα ποσό για να διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Διαβάστε ακόμη: