Αν και μέχρι πρόσφατα η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχει γυρίσει πλέον στην Αθήνα, από όπου και αναρτά φωτογραφίες της.

Έχει ήδη κάνει περίπου 18 με 20 χειρουργεία, όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Ωστόσο η αποκατάσταση των τραυμάτων της δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως.

Παρόλα αυτά η εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ύστερα και από την πρόσφατη βραδινή της έξοδο δεν θύμιζε σε τίποτα ένα κορίτσι που έχει δεχθεί μια τέτοια επίθεση, όπως εκείνη.

Είναι ένας άνθρωπος που έχει «ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του», ένα πρότυπο δύναμης και ένα σύμβολο κουράγιου και θάρρους.

Μέσω Instagram, το βράδυ της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου, ανάρτησε μια σειρά από στιγμιότυπα με την αποκαλυπτική εμφάνιση που έκανε σε βραδινή έξοδο, με ένα μπλε αστραφτερό σύνολο πόζαρε στον φακό, στην είσοδο του νυχτερινού κέντρου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, όπως είδαμε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από την έξοδό της, επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μπλε glitter κοστούμι με σορτς και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Τα μυαλά μιλούν το πρωί, οι ψυχές μιλούν το βράδυ».

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Tα αποθεωτικά σχόλια των followers της

Οι followers της ενθουσιάστηκαν και στα σχόλια έκαναν λόγο για τα πόσα βήματα έχει καταφέρει να κάνει τα τελευταία χρόνια, αλλά και πόσο όμορφη έδειχνε μέσα στο μπλε της κοστούμι.

Πολλές ήταν και οι γυναίκες που της έγραψαν πως η ιστορία της και η στάση της απέναντι σε όλο αυτό που πέρασε είναι παράδειγμα ζωή και δύναμης γι’ αυτές.

«Είσαι μια κούκλα Ιωάννα, με το χαμόγελο, την εσωτερική δύναμη, την θέληση, την καρδιά και την ψυχή σου άλλαξε την ιστορία. Είσαι η πραγματική απόδειξη του ρητού που λέει “όταν θέλεις, μπορείς”».

«Μεγάλο παράδειγμα για όλους. Μπράβο κορίτσι μου έχεις μεγάλο τσαγανό».

«Όλες πήραμε ένα μάθημα ζωής από σένα».

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εντυπωσιακή εμφάνιση και σε συναυλία

Λίγες μέρες πριν, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε και στη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου, στο Θέατρο Άλσος.

Όταν είδε τον φωτογραφικό φακό πόζαρε χαμογελαστή. Στη συνέχεια, πήγε να βρει την τραγουδίστρια,  με την οποία και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά.

Στο Θέατρο Άλσος, συνάντησε ακόμη, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την οποία επίσης έβγαλε φωτογραφία.

Για την έξοδό της, επέλεξε ένα μίντι πράσινο φόρεμα και ένα ασπρόμαυρο σακάκι.

Διαβάστε ακόμη: