Το σόου της Victoria’s Secret επέστρεψε μετά από 6 χρόνια απουσίας και ανάμεσα στους περίφημους αγγέλους της ήταν και μία Ελληνίδα.

Η Ανθή Φακιδάρη έγινε έτσι το πρώτο μοντέλο από την Ελλάδα που περπατά σε πασαρέλα της Victoria’s Secret.

Ποια είναι η Ανθή Φακιδάρη

Η 21χρονη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι με καταγωγή από την Κρήτη και τα Τρίκαλα και έγινε κατά τύχη μοντέλο, όταν ο πατέρας της την πήρε μια μέρα στο πλατό του Alpha όπου εργαζόταν ως καμεραμάν. Εκεί την προσέγγισαν για πρώτη φορά και της είπαν ότι θα μπορούσε να έχει μέλλον στο χώρο της μόδας.

Έκτοτε, μοιράζεται τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας, Παρισιού, Μιλάνο και πρόσφατα στη Νέα Υόρκη όπου περπάτησε στην πασαρέλα του Ralph Lauren, ενώ έχει συμμετάσχει και σε επιδείξεις άλλων κορυφαίων σχεδιαστών όπως ο Giorgio Αrmani και ο Elie Saab. Η Ferrari την επέλεξε πρόσφατα ως το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιάς της.

Όσο για την χθεσινή επίδειξη, η Ανθή Φακιδάρη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και φρόντισε να μοιραστεί πολλά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια αλλά και από την πασαρέλα της.

Η διεθνής Ελληνίδα του μόντελινγκ, φρόντισε μάλιστα να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα τόσο από την προετοιμασία της όσο και από την πασαρέλα που έκανε, φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο θαλασσί σετ εσωρούχων.

Το παρελθόν και ο σύντροφος της 21χρονης Ελληνίδας που περπάτησε στο show της Victoria’s Secret

Ζώντας μεταξύ Αθήνας, Παρισιού και Μιλάνου, στα ελάχιστα διαλείμματά της, απολαμβάνει όποτε έχει την ευκαιρία έναν καφέ στο «Ηotel Costes» ή ένα δείπνο στο «George V» στην Πόλη του Φωτός. Και παρότι βρίσκεται διαρκώς μέσα σ’ ένα αεροπλάνο, δεν διαμαρτύρεται. Αντίθετα, στα μεγάλα ταξίδια χαλαρώνει ακούγοντας μουσική, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή παρακολουθώντας μια χολιγουντιανή ταινία.

Μεγαλύτερο highlight της πρώτης διετίας της στον χώρο ήταν τον περασμένο Ιούλιο, όταν περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Chanel, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, η Ανθή όμως έχει ήδη συμμετάσχει και σε επιδείξεις άλλων κορυφαίων σχεδιαστών όπως ο Giorgio Αrmani και ο Elie Saab ενώ η Ferrari την επέλεξε πρόσφατα ως το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της. Το πανέμορφο μοντέλο βρίσκεται διαρκώς με μία βαλίτσα στο χέρι αφού η ζωή της μοιράζεται ανάμεσα σε Ελλάδα και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της μόδας.

Διαβάστε ακόμη: