Όλο και πιο κοντά έρχονται Κώστας Καραμανλής και Αλέξης Τσίπρας.

Με την πάροδο του χρόνου αποκαλύπτεται ότι οι δύο κορυφαίοι πολιτικοί της χώρας επί των κυβερνήσεων των οποίων η Ελλάδα μεσουράνησε παγκοσμίως και κατέκτησε την κορυφή της δημοσιότητας μέσω της διακρίσεων της σε χρεωκοπία και μνημόνια, διακρίνονται και για τις κοινές τους συνήθειες!

Ζηλέψας την δόξα του Κώστα Καραμανλή πιθανόν και κατόπιν συμβουλών του μέσω του κοινού διαύλου επικοινωνίας (Ευάγγελος Αντώναρος) , ο Αλέξης Τσίπρας εξέδραμε στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Όπως έγινε γνωστό ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στην περιοχή των Τζουμέρκων.

Σημειώνεται ότι περιοχή των Ιωαννίνων και δη τα πασίγνωστα Ζαγοροχώρια αποτελούν τακτικό προορισμό του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος κατά τις ενδείξεις έχει γίνει εξπέρ στις χασαποταβέρνες της περιοχής.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος από τότε που ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, έφαγε στην χασαποταβέρνα «ο Μπούτζας», από τις πιο γνωστές στην περιοχή Πράμαντα των Ιωαννίνων.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έκανε και σχετική ανάρτηση στο Facebook μέσα από την οποία ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή του, ενώ ανέβασε και σχετική φωτογραφία όπου ποζάρει με τον πρώην πρωθυπουργό.

«Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Τσίπρα που επέλεξε το μαγαζί για να δειπνήσει το βράδυ του», έγραψε χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο Αλέξης Τσίπρας, έχει εκμυστηρευτεί στο πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του ότι συζητά με τη διοίκηση της καπνοβιομηχανίας «Καρέλια» πρόταση να αναλάβει την προεδρία της μετά την ολοκλήρωση της βουλευτικής του θητείας ώστε να έχει και από εκεί ένα βήμα για την προβολή των διαχρονικών ελληνικών δικαίων!

Αν αυτό η πληροφορία έχει βάση τότε θα πρόκειται για μεγάλη πολιτική ρελάνς του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος ως γνωστόν δέχθηκε να αναλάβει ως νέος πρόεδρος της ΣΕΚΕ, συνταράσσοντας το πανελλήνιο για τις τελευταίες του δηλώσεις επί των εθνικών μας θεμάτων.

Διαβάστε ακόμη: