search

LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου: «Μιλάμε ακόμη για τον Γιώργο Λιάγκα ή θα φάμε μηνύσεις;»

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως από εδώ και στο εξής έχει αποφασίσει να κινείται νομικά κατά όποιου διαστρεβλώνει τα λεγόμενά του

231028142225_sissi

Για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές συζήτησαν το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» στο Mega. Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως οι παρουσιαστές με τη μεγαλύτερη καριέρα στην Ελλάδα δεν είναι δημοσιογράφοι, όπως η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τότε ο Παύλος Σταματόπουλος ανέφερε το όνομα του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος είναι δημοσιογράφος με την παρουσιάστρια να αντιδρά στον αέρα της εκπομπής: «Μιλάμε ακόμη για τον Γιώργο Λιάγκα ή θα φάμε μηνύσεις; Δεν ξέρω. Εντάξει διαφημίσεις, φοβάται η κοπέλα πάνω μη πω κάτι».

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στη χθεσινή του εκπομπή πως από εδώ και στο εξής έχει αποφασίσει να κινείται νομικά κατά όποιου διαστρεβλώνει τα λεγόμενά του, ενώ τόνισε ξανά σε συναδέλφους του στα Μέσα να σταματήσουν να τον αναπαράγουν.

«Αν δεν με χωνεύετε, γιατί με παίζετε; Αν διαφωνείτε με τις απόψεις μου, μη με αναπαράγετε. Αφήστε με εδώ με την εκπομπούλα μου, όσο την έχω ακόμα, και θα λέω τη γνώμη μου από εδώ. Μην ασχολείστε με εμένα, σας παρακαλώ πολύ. Αν διαστρεβλώνετε τα λεγόμενά μου, θα κινούμαι νομικά. Το αποφάσισα χθες βράδυ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Διαβάστε ακόμη: