Ένας έντονος διάλογος σημειώθηκε ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε σε μία συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εγώ διαβάζω μια πολύ ωραία συνέντευξη “Ανδρέας Μικρούτσικος: Από τις πρωινές εκπομπές που είναι στον αέρα, αυτή που είναι πιο κοντά σε μένα, είναι του Γιώργου Λιάγκα”. Αυτός είναι ο τίτλος», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Καλά τώρα, τι τίτλο βάζει ο καθένας…. Είπα ότι από τα πρωινά, εκτός της δικής μας εκπομπής, πιο κοντά σε μένα είναι αυτό που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας».

Πειραγμένη τότε, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Ναι παιδί μου, κι εγώ συμφωνώ, ο Λιάγκας είναι πολύ καλύτερος από εμένα, εννοείται», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τονίζει ότι δεν έκανε μια τέτοια δήλωση.

Η Κατερίνα Καινούργιου του είπε: «Εγώ συμφωνώ, αυτό που κάνει, το κάνει πάρα πολύ καλά», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να της λέει: «Αν θες να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα, δες τα λόγια μου και βγάλ’το».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα με τα καλύτερα λόγια. «Και η εμπειρία του, ο άνθρωπος είναι και πόσο χρονών, έχει μια δημοσιογραφική εμπειρία, στο κομμάτι του infotainment είναι εξαιρετικός», δήλωσε.

«Αυτό είναι μια δική σου εξομολόγηση. Επειδή όμως, στηρίχτηκες στα δικά μου λόγια… Δεν θες να ακούσεις, δεν θες να καταλάβεις, δεν θες να ακούσεις την άποψή μου», είπε ο Μικρούτσικος, με την Καινούργιου να τον διακόπτει λέγοντάς του: «Σου λέω συμφωνώ, είναι εξαιρετικός, συμφωνώ σε αυτό».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τότε, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν ρωτήθηκε για την άποψη που έχει για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν με ρώτησαν για τον Λιάγκα κι είπα την άποψή μου. Με ρώτησαν για τα πρωινά. Αν θες να νιώσεις ότι σου επιτίθεμαι, έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, κοντός ψαλμός αλληλούια. Τα λέμε κι εδώ, δεν κρύβομαι. Αν θες να με κατηγορήσεις ότι βρίσκω αλλού και τα λέω, όχι, εδώ τα λέω όλα. Τα λέω κομπρεσαρισμένα, δεν τα λέω ανοιχτά, τα λέω διακριτικά, δεοντολογικά. Ένα πράγμα που δεν μπορείτε να με κατηγορήσετε είναι ότι δεν τα λέω», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πολύ ωραία, διάβασα κάτι, ήθελα να σου κάνω λίγο πλάκα, αλλά για τη γούνα μου δεν έχεις κανένα ράμμα. Δεν νομίζω ότι έχεις να πεις κάτι κακό για μένα», απάντησε η παρουσιάστρια και ο Μικρούτσικος της είπε: «Έτσι όπως το είπα, κατάλαβες τι ήθελα να πω».

«Α, χιουμοριστικά», σημείωσε η παρουσιάστρια, με τον συνεργάτη της να αναφέρει: «Ναι. Σε λίγο τι νομίζεις, θα σε πάω στο δικαστήριο; Όχι. Εννοώ κριτική. Αυτό εννοώ όταν λέω ράμματα για τη γούνα σου. Δυο χρόνια δεν έχεις καταλάβει πως εκφράζομαι».

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Εννοείται και δέχομαι την κριτική από οποιονδήποτε είναι πιο έμπειρος από εμένα».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Ελένη Μενεγάκη κλώσσησε τα αβγά της και αποδείχθηκαν χρυσά

Διαβάστε ακόμη: