Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε στο «Breakfast@Star»  την επικαιρότητα και τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

O παρουσιαστής αρχικά, ανέφερε: «Το θέμα είναι μέσα από την τηλεόραση να δείχνουμε την κοινωνία, αλλά όχι διαστρεβλωμένη. Προσπαθώ να δείξω τα πράγματα, έτσι όπως τα αντιλαμβάνομαι, υπάρχει όμως μια τάση στην εκπομπή να πετάγονται και να μη με αφήνουν να ολοκληρώσω αυτή τη σχέση μου με τον τηλεθεατή».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν δω ότι υπερβαίνουν τα εσκαμμένα στην εκπομπή, υπάρχει κι η γλυκιά αποχώρηση, όπως γίνεται τελευταία. Φεύγω από το πλατό, για να μη φτάσω να φωνάξω σε τέτοιο βαθμό που θα στενοχωρηθώ, όταν με δω μετά. Γιατί να φορέσω ακουστικό; Εγώ είμαι ο τύπος που βοηθάει στα θέματα της εκπομπής».

Σχετικά με τις εκπομπές, που ο ίδιος νιώθει ότι είναι πιο κοντά σε εκείνον, είπε: «Πιο κοντά σε μένα, από τις πρωινές εκπομπές, είναι αυτή του Γιώργου Λιάγκα. Βγαίνει και “χτυπάει” την είδηση, ξέρει να τη χειριστεί. Θεωρώ ότι η Κατερίνα κι η εκπομπή έχουν καταφέρει να μπουν στο infotainment και κάποιες φορές, γίνεται και πολύ εύστοχα. Δεν μαλώνουμε τεχνηέντως στην εκπομπή, είμαι ενάντια στο στημένο».

Για τη Φαίη Σκορδά είπε: «Στην τηλεόραση, όταν λες ότι θα κάνεις μία εκπομπή, πρέπει να ξέρεις τι εκπομπή θα είναι αυτή, τι δυνατότητες έχει και να μην το κάνεις φασόν, με βάση ό,τι κάνουν οι άλλοι. Αυτό θέλει δουλειά και κέφι».
Για τις υπόλοιπες εκπομπές, σχολίασε: «Ο Τσουρός έχει δυνατότητες, αν και έχω την εικόνα του περισσότερο μέσα από την εκπομπή της Γερμανού, παρά μέσα από τη δική του. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πάρα πολύ καλή, δεν το συζητάω, αλλά φέτος δεν την έπιασε δημιουργική τρέλα. Ξενέρωτο, δούλεψαν την εκπομπή γραφειοκρατικά».

Τέλος, αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη. «Η Ελένη Μενεγάκη δεν βλέπει τον εαυτό της σε άλλη ζώνη. Είναι από τις κλασικές παρουσιάστριες με πολύ μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση, κλώσσησε τα αβγά της και αποδείχθηκαν… χρυσά».

Τραϊάνα Ανανία – Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξαφνικό beef μεταξύ τους με απίστευτες εκφράσεις

Διαβάστε ακόμη: