Την άποψή του για την Τραϊάνα Ανανία εξέφρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού για την εμπειρία της από τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη, αποκάλυψε πως υπάρχουν απλοί εργαζόμενοι του χώρου που του έχουν μεταφέρει τη χειρότερη γνώμη για εκείνην.

Τραϊάνα Ανανία: Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Τη συγκεκριμένη ηθοποιό εγώ δεν τη γνώριζα, την έμαθα από εδώ μέσα και μάλιστα έχει έρθει καλεσμένη δύο φορές, υπάρχουν άνθρωποι, απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αν εγώ είμαι “δυστροπάτζα”, μπορεί να λέω ότι δεν θέλω να το θυμάμαι. Ρώτα τους εργαζόμενους του χώρου και θα πάρεις μόνο μία απάντηση και το λέω για να δούμε πώς αντιλαμβάνονται μερικοί άνθρωποι τον ρόλο τους σε σχέση με τους συνεργάτες του», τόνισε αμέσως μετά ο παρουσιαστής κατά της νεαρής ηθοποιού.
«Αυτή τη στιγμή μου λες ότι λέω ψέματα; Θα σου φέρω δέκα ανθρώπους, όχι έναν. Αν το θεωρείς αντιδεοντολογικό, παίρνω εγώ την ευθύνη αλλά είναι αλήθεια!», αντέδρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να υπερασπιστεί την Τραϊάνα Ανανία.

«Έχει έρθει δύο φορές καλεσμένη. Μετά την πρώτη φορά συζητιόταν μονίμως και μετά τη δεύτερη φορά ήθελαν να αλλάξουν χώρο οι άνθρωποι. Αφήστε με, ξέρω τι λέω! Υπάρχουν και επιθετικοί προσδιορισμοί που δεν θα τους πω!», συνέχισε την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αυτό που εξηγώ είναι ότι, εάν πάω εγώ να βρω τον Κιμούλη, τον τζαρτζάρω, στέκομαι στα νύχια και είμαι τοξικός απέναντί του, θα αντιμετωπίσω έναν Κιμούλη πάρα πολύ αυστηρό. Αν πάω με σεβασμό, θα δω έναν Κιμούλη που θα είναι ευεργετική βροχή. Τα είπα όλα. Εγώ ψέματα εδώ πέρα δεν λέω!», έκλεισε την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Τραϊάνα Ανανία.

Τραϊάνα Ανανία: Τι δήλωσε για τον Κιμούλη

Με αφορμή τη στήριξη της Σοφίας Βογιατζάκη στον Γιώργο Κιμούλη, η Τραϊάνα Ανανία που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί μαζί του, θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Τραϊάνα Ανανία, η οποία ανέφερε ότι δεν φτάνει μόνο ένας άνθρωπος να στηρίζει κάποιον, αλλά και ότι η ίδια δε θέλει καν να θυμάται τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ο ένας άνθρωπος που μπορεί να υποστηρίζει κάποιον, δε φτάνει, καλώς ή κακώς. Κι εμένα μπορεί να με υποστηρίζει η μαμά μου και όλοι η Ελλάδα να με βρίζει. Δε θέλω καν να θυμάμαι τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Δε με αφορά καθόλου» δήλωσε η Τραϊάνα Ανανία.

Τραϊάνα Ανανία: Η απάντησή της στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η Τραϊάνα Ανανία επέλεξε να απαντήσει στα σχόλια του παρουσιαστή μέσω ανάρτησής της στο Instagram.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Έχω υπάρξει τοξική και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Ωστόσο η επίθεση του κ. Μικρούτσικου δεν νομίζω ότι είχε σαν στόχο να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μάλλον να υπερασπιστεί τον κ. Κιμούλη».

Διαβάστε ακόμη: