Αναστάσιος Κανελλόπουλος εισέβαλε στην πολιτική σκηνή στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου για να διατηρήσει «ζωντανό» τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη και τις ιδέες του.

Ο επίτιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έγινε ευρύτερα γνωστός όταν ανακοίνωσε ότι θα πάρει στις πλάτες του το κόμμα «Έλληνες» του Κασιδιάρη αναλαμβάνοντας την προεδρία προκειμένου να κατέλθει στις εκλογές χωρίς να υπάρξει πρόβλημα για τον νεοναζί, έγκλειστο χρυσαυγίτη.

Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει: «Εγώ θα είμαι επικεφαλής στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές, έχει δρομολογηθεί… Χρειάζεται κάποιες διαδικασίες, καταστατικές διαδικασίες του κόμματος αυτού, να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις. Και εν συνεχεία, αφού το καταστατικό το καταθέσω και στον αρμόδιο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, μετά θα είμαι, εφόσον έτσι εξελιχθούν τα πράγματα, πρόεδρος».

Οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις τελικά δεν ευοδώθηκαν με τον Ηλία Κασιδιάρη να βρίσκει άλλη «βιτρίνα» για την προεδρία του μορφώματός του και τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο να κατεβαίνει στις εκλογές με το κόμμα «ΕΑΝ…», το μοναδικό κόμμα με τρεις τελείες στον τίτλο του.

Ο χρυσαυγίτης Κασιδιάρης αποκλείστηκε από την εκλογική διαδικασία με την απόφαση του Αρείου Πάγου, σε αντίθεση με τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο που πήρε το πράσινο φως για να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών καθώς το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου έκρινε ότι δεν προέκυψαν γεγονότα και στοιχεία που να έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τον πρόσφατο νόμο.

Η διακήρυξη του ευπρεπούς «Κασιδιάρη», επικεφαλής του κόμματος «ΕΑΝ…» διακατέχεται από επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας και από μια φρασεολογία ενδεικτική του ακραίου προφίλ του επίτιμου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Επιλέξαμε να δώσουμε έμφαση σε δύο τοποθετήσεις του που είναι χαρακτηριστικές του ακροδεξιού, συνωμοτικού λόγο του και συγκεκριμένα για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το προσφυγικό, μεταναστευτικό.

Ο ευπρεπής «Κασιδιάρης» αναφέρει στη διακήρυξή του:

-Με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, η Ελλάς εκχώρησε το όνομα της  Μακεδονίας, το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την ένδοξη ιστορία αυτών, στο Κράτος των Σκοπίων, στο Σλαβικό αυτό Κράτος.

-Η προδοσία συνεχίζεται και με τον καλπάζοντα εποικισμό της χώρας, από μετανάστες της Ν.Α. Ασίας και της Αφρικής.

-Όλα τα στοιχεία μαρτυρούν, ότι σκοτεινές δυνάμεις, έχουν σχεδιάσει και οργανώσει συνωμοτικό σχέδιο Εποικισμού της χώρας.

-Με την διασπορά των μεταναστών σε όλη την Επικράτεια, σωρεύεται εύλεκτος ύλη, στην οποίαν οι εχθροί της Ελλάδος θα αποφασίσουν πότε θα θέσουν πυρ εις αυτήν.

-Με την πληθυσμιακή αλλοίωση, η οποία ραγδαίως συντελείται στην χώρα μας και η οποία είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης, είναι βέβαιον, ότι οδηγούμεθα αναποτρέπτως στον αφανισμό του Έθνους και στην εξαφάνιση της ελληνικής φυλής.

Διαβάστε περισσότερα