search

LIFESTYLE

American Music Awards 2022: Θρίαμβος και πάλι για την Τέιλορ Σουίφτ

Ηταν μία φαντασμαγορική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη σκηνή του Microsoft Theater στο Λος 'Αντζελες με δυνατές ερμηνείες από καλεσμένους - έκπληξη σηματοδοτώντας μια αξέχαστη βραδιά αφιερωμένη στη μουσική.

American Music Awards 2022: Θρίαμβος και πάλι για την Τέιλορ Σουίφτ

Ηταν μία φαντασμαγορική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη σκηνή του Microsoft Theater στο Λος ‘Αντζελες με δυνατές ερμηνείες από καλεσμένους – έκπληξη σηματοδοτώντας μια αξέχαστη βραδιά αφιερωμένη στη μουσική.

Η Pink ήταν η πρώτη που ανέβηκε στη σκηνή των American Music Awards 2022 και μάλιστα με rollers παρουσιάζοντας το νέο της τραγούδι «Never Gonna Not Dance Again», ενώ ακολούθησε η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Anitta μαζί, με τη εντυπωσιακή με κοστούμι Versace ράπερ, Μίσι Έλιοτ που ερμήνευσαν το «Lobby».

American Music Awards 2022: Θρίαμβος και πάλι για την Τέιλορ Σουίφτ

Η βασίλισσα της κάντρι, Κάρι ‘Αντεργουντ, έκανε την εμφάνισή της από ψηλά φορώντας μία εντυπωσιακή φόρμα σε ροζ και μπλε χρώμα τραγουδώντας το «Crazy Angels» και στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη η Cardi B.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, ήταν όταν η Pink ερμήνευσε το «Hopelessly Devoted to You» στη μνήμη της Ολίβια Νιούτον-Τζον.

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς η Τέιλορ Σουίφτ η οποία πήρε και τα έξι βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια στα φετινά AMAs. Μεταξύ αυτών εκείνο του Καλλιτέχνη της Χρονιάς.

Έγινε η κορυφαία καλλιτέχνιδα στην ιστορία της διοργάνωσης με έξι βραβεία. Μεταξύ αυτών εκείνο του Καλλιτέχνη της Χρονιάς. Πλέον, η Τέιλορ Σουίφτ βρίσκεται στην πρώτη θέση των καλλιτεχνών που έχουν βραβευτεί με ΑΜΑ με 40 βραβεία.

«Ξέρετε, τα τελευταία χρόνια, έχω κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια. Αυτό, πραγματικά νιώθω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι εσείς, οι θαυμαστές, θέλετε να ακούσετε τη μουσική μου», είπε η Τέιλορ Σουίφτ κατά την παραλαβή του βραβείου της και πρόσθεσε «με ενθαρρύνετε».

Ο Λάιονελ Ρίτσι, παρέλαβε την υψηλότερη τιμή των AMAs, το βραβείο «Icon Award». Ο Στίβι Γουόντερ και ο Τσάρλι Πουθ ερμήνευσαν αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια με τον Λάιονελ Ρίτσι στη σκηνή μεταξύ αυτών το «We Are the World».

Διαβάστε ακόμη: