Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα τελευταία χρόνια, ανήκει στους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη· έχει κερδίσει δύο βραβεία ΜVP και φυσικά, το πρωτάθλημα του 2021 με τους Μιλγουόκι Μπακς, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην «ξέφρενη» πορεία της ομάδας του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Παρ’ όλ’ αυτά, υπάρχουν ορισμένοι… αμφισβητίες. Ο λόγος για τον άλλοτε «αστέρα» των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, Γκίλμπερτ Αρίνας, ο οποίος ανέφερε πράγματα σε διαδικτυακή εκπομπή, τα οποία προκάλεσαν πολλές… αντιδράσεις από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο “Agent Zero” έδειξε πως δεν… πηγαίνει τον Γιάννη, καθώς, όταν ρωτήθηκε για τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας, ανέφερε πως «ο Γιάννης δεν κατανοεί το μπάσκετ, ακόμη».

Προσθέτως, ισχυρίσθηκε πως δεν καταλαβαίνει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει καλύτερος, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, αφού ο 27άχρονος άσος δεν σταματά να δουλεύει και να εξελίσσει το παιχνίδι του, αφιερώνοντας πολλές εργατοώρες καθημερινά, μαζί με τα επιτελεία τόσο των Μπακς, όσο και της εθνικής ομάδας.

Πριν από ένα 24άωρο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκινητικός στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σερβία, πετυχαίνοντας ρεκόρ καριέρας με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, χάρη στους 40 προσωπικούς πόντους του, ενώ, ο μεγάλος στόχος –εν όψει του επερχόμενου Ευρωμπάσκετ– είναι η επιστροφή στα μετάλλια σε κορυφαία διοργάνωση, για πρώτη φορά μετά το 2009.

Διαβάστε ακόμη:

Νικολά Σαρκοζί: Ο Γάλλος πρώην Πρόεδρος φωτογραφίζει τόπλες την Κάρλα Μπρούνι 

Ένας δρόμος της Αθήνας στους πιο cool του κόσμου

Lana Rhoades: Η πρώην πορνοστάρ έκανε κρυφά παιδί με σούπερ σταρ του NBA