Η Κάρλα Μπρούνι δημοσίευσε δύο τόπλες εικόνες στο Instagram και απαθανατίστηκε με θέα τη θάλασσα. Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δέχτηκε πολλά κολακευτικά σχόλια, ενώ συγκέντρωσε πληθώρα από likes, από τους διαδικτυακούς της φίλους που θαύμασαν τις εικόνες.

Το πάλαι ποτέ supermodel των 90s, διατηρεί ακόμα ένα καλλίγραμμο κορμί στα 54 της και φορώντας μια μαύρη διάφανη φούστα φωτογραφήθηκε με φόντο το γαλάζιο, χωρίς να γνωστοποιεί το μέρος που κάνει διακοπές. Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τη λεζάντα της δημοσίευσής της, τη φωτογραφία τράβηξε ο συζυγός της Νικολά Σαρκοζί.

Η Κάρλα Μπρούνι είναι μητέρα δύο παιδιών και ποτέ δεν έκρυψε την ηλικία της, ενώ πέρυσι όταν έκλεισε τα 53 της χρόνια, ζωγράφισε τον αριθμό της ηλικίας της στον ώμο της.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας μαζί με την οικογένεια του απόλαυσαν φέτος τον ελληνικό ήλιο και τα νερά κάνοντας βόλτα με το σκάφος τους στα νησιά. Μάλιστα η οικογένεια του Σαρκοζί ξεκίνησε φέτος τις διακοπές της από την Αθήνα και ο Γάλλος Πρόεδρος έχει επανειλλημένως τονίσει, ότι η Ελλάδα είναι ένας επίγειος παράδεισος.

Αφού αναχώρησε από τη χώρα ο Νικολά Σαρκοζί με την Κάρλα Μπρούνι απαθανατίστηκαν στην Ίμπιζα, όπου απόλαυσαν το εξωτικό τοπίο πριν επιστρέψουν για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στη Γαλλία με τη νέα σεζόν. Μαζί με τον στενό φίλο τους και ηθοποιό Κρίστιαν Κλαβιέ, το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος απόλαυσε μία βόλτα στο νησί πάνω στο σκάφος, ενώ δεν έλειψαν οι τρυφερές αγκαλιές.

Διαβάστε ακόμη: