Το συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τα «ελάφια» μπορεί να ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2025 – 2026, ωστόσο, ορισμένοι φροντίζουν να διατηρούν διάφορα σενάρια στην επικαιρότητα, καθώς σε συνέντευξη, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το μέλλον του.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αγωνισθεί κάποτε με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς, μισητών αντιπάλων των Μπακς, ο “Greek Freak” δεν απέκλεισε την προοπτική, τονίζοντας, ωστόσο, ότι παραμένει πιστός και απόλυτα αφοσιωμένος στον οργανισμό του Μιλγουόκι.

«Πιστεύω πως αν κάνετε αυτή την ερώτηση σε όποιον παίζει μπάσκετ και πει “όχι”, θα ήταν ψεύτης. Αποτελεί μία ομάδα που έχει κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα, στην οποία έχει παίξει ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών.

Δε χρειάζεται σκέψη, σε όλους θα άρεσε να παίξουν για το Σικάγο. Συμπερασματικά, ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Μπορεί να παίξω για το Σικάγο, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στους Μπακς», ολοκλήρωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω να πετύχω περισσότερα, λατρεύω να κερδίζω»

Το εφετινό Ευρωμπάσκετ βρίσκεται προ των πυλών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει την προετοιμασία με την εθνική ομάδα, έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, φορώντας το εθνόσημο.

Παράλληλα, μετρά αντίστροφα για την έναρξη της δέκατης προσωπικής του χρονιάς στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, αναφέροντας πως «υπάρχει μεγάλη δίψα για τη νίκη, αλλά και ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον», σε συνέντευξη στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, NBC.

Παρά το γεγονός ότι, πλέον, αισθάνεται βετεράνος, ο “Greek Freak” είναι ακούραστος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα να στηρίζει την ομάδα με την οποία αγωνίζεται, ώστε να επιτύχει τους στόχους της.

«Είμαι γέρικη ψυχή, πια. Στο μυαλό μου, νιώθω πως είμαι βετεράνος εδώ και μία πενταετία. Όμως, έχω πολλή ενέργεια μέσα μου· είμαι πεινασμένος και θέλω να πετύχω περισσότερα, να βοηθώ την ομάδα μου, με κάθε τρόπο.

Πολλοί γνωρίζουν πως είμαι νικητής. Λατρεύω να κερδίζω, μού αρέσει να τα δίνω όλα στο παρκέ. Όντως, πολύς κόσμος δεν πιστεύει πως βρίσκομαι ήδη δέκα χρόνια στη Λίγκα και με βλέπουν σαν τον “νέο”· εκείνον, ο οποίος έχει έλθει πρόσφατα, αλλά, στο τέλος της ημέρας θα κάνω πάντα ό,τι καλύτερο μπορώ, για να κερδίζω αγώνες», τόνισε.