Στο αστυνομικό τμήμα Αιδηψού πέρασε το βράδυ του, ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στα social media για το βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram και φαίνεται να κλωτσάει γάτα σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό και εκείνη να καταλήγει στη θαλασσα.

Ο νεαρός άνδρας προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς πως όλα οφείλονται σε μια παρεξήγηση και πως στόχος του δεν ήταν η κακοποίηση αλλά το παιχνίδι με τις γάτες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παίζαμε με τις γάτες, όπως παίζουν όλοι», ωστόσο, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να κρατηθεί και να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=41dLJiUCqO0&ab_channel=ProtoThema

Την παραπομπή του 30χρονου για πλημμέλημα αποφάσισε ο Εισαγγελέας Χαλκίδος.

Ο 30χρονος συλληφθείς, όπως αναφέρει το evima.gr, πέρασε αυτόφωρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος του θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Σημειώνεται ότι εδώ ότι το πλημμέλημα τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως 5 ετών.

Εμπλεκόμενος σε υποθέσεις ναρκωτικών ο 30χρονος που κλώτσησε την γάτα σε ταβέρνα στην Αιδηψό

Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός άνδρας σε πρώτη φάση ταυτοποιήθηκε από τα έντονα τατουάζ που φέρει στο δεξί του πόδι, με αποτέλεσμα να βρεθεί και να συλληφθεί μέσα σε λίγες ώρες.

Κατά την μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα της Ιστιαίας οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως είχαν μπροστά τους, εκτός από το άτομο που κλώτσησε το ανυπεράσπιστο αδέσποτο, έναν παλιό γνώριμο εμπλεκόμενο σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2017, είχε συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς είχε εντοπιστεί με ποσότητα 67 κιλών κάνναβης. Στη συνέχεια του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης κι οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Την σύλληψη του έκανε γνωστή με ανάρτησή του στα social media και ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τι λέει ο νεαρός που τράβηξε το βίντεο με την κακοποίηση της γάτας στην ψαροταβέρνα

Ο Μανώλης Καραμανώλης, ο οποίος ανήρτησε το επίμαχο βίντεο, ενώ αρχικά αντέδρασε σε πολύ έντονο ύφος και με ύβρεις, αλλά στη συνέχεια απολογήθηκε δημόσια, μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Το Πρωινό» για να τοποθετηθεί.

«Επειδή ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος να σας πω δυο πράγματα. Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη για το βίντεο που ανήρτησα. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση, να φάω τέτοιο bullying και ένιωσα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες, ο κατηγορούμενος είναι ήδη στις Αρχές, θα δώσει η δικαιοσύνη δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω, δεν έχουμε κάνει κάτι» είπε ο Μανώλης Καραμανώλης.

«Δεν διέπραξα εγώ αυτή την πράξη, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για το βίντεο. Ήμουν και δεν ήμουν στη συγκεκριμένη παρέα. Το γατάκι χαίρει άκρας υγείας» συνέχισε ο 30χρονος, ο οποίος αρνήθηκε ότι ο σκύλος που είχε ανεβάσει στο προφίλ του στo Facebook βαμμένο με πράσινο ότι είναι δικός του.