Ο Νίκος Παππάς, βουλευτής – πρώην υπουργός – του ΣΥΡΙΖΑ και επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, έστρεψε τα βέλη του κατά του οικονομικού επιτελείου των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Παππάς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, είπε ότι «πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι πληγώσαμε τη μεσαία τάξη και την πληγώσαμε σημαντικά. Και δεν αναγνωρίσουμε ότι τα 37 δισ. που μαζέψαμε ήταν ή άλλη όψη μιας υπερφορολόγησης, θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο σφάλμα. Τα 37 δισ. ευρώ μαζεύονται με φόρους, δεν πάθαινε κανένας τίποτα εάν ήταν 30».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς παρέπεμψε στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εδώ ήρθαμε να τα πούμε όλα, εκτός από αυτά που πρέπει να ειπωθούν στα όργανά μας. Είναι το ενδεδειγμένο και αυτό σε ό,τι με αφορά θα πράξω. Η συζήτηση έχει ανοίξει, είμαστε κόμμα με δημοκρατικές διαδικασίες, θεωρώ ότι η συλλογική μας λειτουργία έχει δώσει ένα βηματισμό σοβαρό, έχουμε λύσει τα θέματα της ΚΟ, είχαμε μια συγκροτημένη κοινοβουλευτική παρουσία» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Και έχουμε κάθε δυνατότητα αυτή η διαδικασία να είναι μια διαδικασία που θα σηματοδοτήσει μια ανάκαμψη, θα βοηθήσει να έχουμε σοβαρή συμμετοχή στην εκλογή νέας ηγεσίας και θα δώσει το στίγμα για το που θέλουμε να πάμε».

Διαβάστε περισσότερα