Προσπαθούν να λύσουν την άγρια δολοφονία της 46χρονης τρανς, Άννα Ιβάνκοβα, η οποία βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα, τα στελέχη του Τμήματος Ανθροπωκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση.

Η έρευνα των αστυνομικών έχει εστιαστεί στα αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι της 46χρονης καθώς επιχειρούν να προσδιορίσουν ποιο είναι το όπλο του εγκλήματος, αλλά και το κίνητρο πίσω από το έγκλημα. Συγκεκριμένα, όπως εξήγησαν καλά ενημερωμένες πηγές στο protothema.gr, μέσα στο σπίτι βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα τα οποία θα μπορούσαν εν δυνάμει να χρησιμοποιηθούν ως φονικά όπλα, όπως ένα ψαλίδι, βάζα κα. «Τα αντικείμενα αυτά ελέγχονται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

«Τα αντικείμενα που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος ελέγχονται προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο είναι το όπλο του εγκλήματος. Το Ανθρωποκτονιών έχει εστιάσει σε κάποια πρόσωπα και σύντομα θα έχει απαντήσεις. Γίνεται έλεγχος DNA, αποτυπωμάτων, ενώ ελέγχονται και οι κάμερες της περιοχής» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από τα στοιχεία πάντως που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής από την ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως ο δράστης της δολοφονίας, αφού ολοκλήρωσε το έργο του, δεν κατάφερε να βγει από την πόρτα (εντοπίστηκε κλειδωμένη) και το «έσκασε» από το παράθυρο. Το εν λόγω παράθυρο έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της έρευνας καθώς θεωρείται πως μπορεί να δώσει απαντήσεις και να «δείξει» αυτόν που κρύβεται πίσω από το έγκλημα.

Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά τη δολοφονία ο δράστης φέρεται να έκλεψε και κάποια χρήματα από το σπίτι, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να θεωρούν πως πίσω από τη δολοφονία ίσως κρύβονται και λόγοι που είναι οικονομικοί. «Από τα πολλαπλά χτυπήματα φαίνεται πως πρόκειται για έγκλημα πάθους. Ωστόσο ερευνάται αν η Ιβάνκοβα είχε και οικονομικές διαφορές με κάποιον ή κάποιους που θα την ήθελαν νεκρή» επεσήμαναν οι ίδιες πηγές.

 

Άγιος Παντελεήμονας: Σοκάρει η άγρια δολοφονία – Γνωστή τρανς χορεύτρια το θύμα

Άγιος Παντελεήμονας: Μαρτύρησε στα χέρια του δολοφόνου η 46χρονη τρανς

Διαβάστε περισσότερα