Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση της άτυχης τρανς από την Κούβα και γνωστής ακτιβίστριας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, η οποία δολοφονήθηκε άγρια στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο λόγος θανάτου είναι το αιμορραγικό σοκ. Το θύμα έφερε πολλά τραύματα στο κεφάλι και φαίνεται πως οι δύο μαχαιριές στον λαιμό ήταν οι μοιραίες. Επίσης, ήταν χτυπημένη και στην πλάτη έχοντας σημάδια που μοιάζουν με χαρακιές ή μαστιγώματα και το σενάριο της πάλης φαντάζει ολοένα και πιο πιθανό. Το δεδομένο είναι πάντως πως ο θάνατός της ήταν βασανιστικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το σπίτι της Κουβανής ήταν γεμάτο αίματα, σημάδι που δείχνει τόσο την πάλη που φέρεται να έγινε με τον δράστη, όσο και τον μαρτυρικό θάνατο που βρήκε.

Ποια ήταν η 46χρονη τρανς Άννα Ιβάνκοβα

Γνωστή ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που συμμετείχε στο τελευταίο Athens Pride ενώ εμφανιζόταν και ως performer σε γνωστό club, στη λεωφόρο Συγγρού, ήταν η 46χρονη τρανς, Άννα Ιβάνκοβα, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η 46χρονη είχε έρθει από την Κούβα στην Αθήνα τα τελευταία 8 χρόνια και έμενε στο ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Φυλής. Σε αυτό το σπίτι είχε φιλοξενήσει, μάλιστα, αρκετά τρανς άτομα που ήταν άστεγα ενώ τον περασμένο Ιούνιο παρέλασε για το Athens Pride ως «βασίλισσα» στο άρμα των διεμφυλικών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana Ivankova (@avocaqueen)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana Ivankova (@avocaqueen)

Η Άννα ήταν, επίσης, γνωστή για τις εμφανίσεις της στο drag show club «Κούκλες», στη λεωφόρο Συγγρού, όπου διασκέδαζε τους θαμώνες με λάτιν ακούσματα της πατρίδας της.

Στις κάμερες ασφαλείας αναζητά τον δολοφόνο της 46χρονης τρανς

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών ερευνούν το κίνητρο της δολοφονίας ενώ για να βρουν τον τελευταίο επισκέπτη στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Φυλής εξετάζουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που είναι σε οίκο ανοχής απέναντι από την είσοδο.

Οι Αρχές αναζητούν μέσα από τις επαφές που είχε τις τελευταίες ημέρες το άτομο (ή τα άτομα) που τη μαχαίρωσε θανάσιμα στο λαιμό μέσα στο διαμέρισμά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana Ivankova (@avocaqueen)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της 46χρονης είναι πως ο θάνατός της επήλθε αρκετές ώρες προτού τη βρει νεκρή η σπιτονοικοκυρά της.

Διαβάστε ακόμη: