Η πολυσυζητημένη αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, «The woman in me» βγαίνει στα βιβλιοπωλεία στις 24 Οκτωβρίου. Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε την ανακοίνωση με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου αποκαλύπτει και το εξώφυλλό της.

«Η συναρπαστική μαρτυρία της Britney ταρακούνησε τον κόσμο, άλλαξε νόμους και έδειξε τη δύναμη και το θάρρος της, που εμπνέουν» σχολίασε σχετικά η εκδότρια Jennifer Bergstrom, των Gallery Books και πρόσθεσε:

«Είμαι σίγουρη ότι αντίστοιχο αντίκτυπο θα έχει και η αυτοβιογραφία της – που θα είναι το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο περήφανοι που τη βοηθήσαμε να μοιραστεί, επιτέλους, την ιστορία της».

Όπως ανέφερε ο εκδοτικός οίκος στο δελτίο Τύπου του «για πρώτη φορά το απίστευτο ταξίδι και τη δύναμη που κρύβεται στην καρδιά μιας από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες στην ιστορία της ποπ μουσικής. Η αυτοβιογραφία της αναδεικνύει τη διαχρονική δύναμη της μουσικής της αγάπης – και τη σημασία του να αφηγείται μια γυναίκα τη δική της ιστορία, με τους δικούς της όρους».

Διαβάστε περισσότερα