τυχαία συνάντηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Βίκτορ Γουεμπανιαμά στο Λας Βέγκας το βράδυ της Τετάρτης (5/7) δεν είχε καθόλου καλή κατάληξη αφού ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας του Γάλλου μπασκετμπολίστα του NBA φέρεται να τη χαστούκισε στο πρόσωπο, ρίχνοντάς τη στο έδαφος.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε εστιατόριο ξενοδοχείου όπου είχε πάει για δείπνο η τραγουδίστρια, συνοδευόμενη από τον άντρα της, Σαμ Ασγκάρι και δύο φίλους.

Την Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχαν περικυκλώσει φαν της όταν η ίδια εντόπισε τον Βίκτορ Γουεμπανιαμά και κατευθύνθηκε προς το μέρος του για να του πει ότι είναι θαυμάστριά του και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί.

Ωστόσο, όταν τον πλησίασε και τον χτύπησε στον ώμο, σε κλάσματα δευτερολέπτου, ένα μέλος  – σύμφωνα με το TMZ ήταν ο επικεφαλής – της ομάδας ασφαλείας του 19χρονου σέντερ φέρεται να τη χαστούκισε στο πρόσωπο, ρίχνοντάς την στο έδαφος. Μάλιστα, όπως αναφέρει το TMZ, από την απότομη πτώση της έπεσαν τα γυαλιά, ενώ η πριγκίπισσα της ποπ ήταν ταραγμένη.

Στη συνέχεια και ενώ η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε καθίσει στο τραπέζι της, ο σεκιούριτι πήγε να της ζητήσει συγγνώμη και φέρεται να της είπε: «Καταλαβαίνεις πώς είναι όταν σε κατακλύζουν θαυμαστές».

Βίκτορ Γουεμπανιαμά έδωσε τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και το χαστούκι που φέρεται να δέχθηκε η τραγουδίστρια από άνδρες της ασφάλειας του σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Μιλώντας στο ESPN, ο σταρ του NBA ανέφερε ότι η Σπίαρς τον άρπαξε από πίσω με τον ίδιο να μην αντιλαμβάνεται ποια ήταν.

«Συνέβη κάτι, κάτι μικρό. Περπατούσαμε τους άνδρες ασφαλείας της ομάδας προς κάποιο εστιατόριο. Ήμασταν τον διάδρομο. Υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι που με φώναζαν. Υπήρχε ένα άτομο που με φώναζε. Αυτό το άτομο με άρπαξε από πίσω – δεν με χτύπησε απλά στον ώμο – με άρπαξε. Ξέρω ότι η ασφάλεια το έδιωξε. Δεν είδα τι συνέβη γιατί προχωρούσα ευθεία και δεν σταμάτησα» είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός Γάλλος στο ESPN.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι δεν κατάλαβε «πόση βια» χρησιμοποίησαν οι άνδρες της ασφάλειας της ομάδας αρκούμενος μόνο στο ότι «έσπρωξαν μακριά» το πρόσωπο αυτό.

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι αρχικά δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ότι το έμαθε την Πέμπτη: «Δεν το γνώριζα για αρκετές ώρες. Το έμαθα μόνο όταν επέστρεψα στο ξενοδοχείο. Νόμιζα ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό και μετά η ομάδα ασφαλείας των Σπερς μου είπε ότι ήταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα αλλά τελικά ήταν όντως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Δεν είδα ποτέ το πρόσωπό της. Εγώ συνέχισα ευθεία».