Το βράδυ της Παρασκευής και έξω από το γνωστό, εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο, συμμορία ανηλίκων χτύπησε 15χρονα παιδιά.

Εργαζόμενοι στο Mall που εκείνη την ώρα έκλειναν τα καταστήματα περιέγραψαν στο protothema.gr τα λεπτά του πανικού που ακολούθησαν μετά τον αιματηρό καβγά ανάμεσα στις ομάδες των ανηλίκων.

Σκηνές  άγριας βίας εκτυλίχθηκαν όταν οι έφηβοι χτυπούσαν με σφυριά συνομήλικούς τους στο κεφάλι την ώρα που κάποιοι αναζήτησαν καταφύγιο μέσα στο εμπορικό κέντρο.

«Κατά τις 9 μπήκαν μέσα κάτι παιδιά και ο ένας είχε χτυπήσει μπροστά, ο άλλος πίσω στο κεφάλι, έτρεχαν αίματα. Δεν ξέρουμε τι έγινε ξαφνικά εδώ πέρα. Τα βοηθήσαμε, φώναζαν “βοήθεια”. Ακούσαμε φωνές και βγήκαμε έξω να δούμε τι συνέβη. Είχε αίματα, φασαρία, πολλά παιδιά, χτυπούσαν ο ένας τον άλλον, έβριζαν. Σφυριά, είχαν σφυριά. Και με τα χέρια άλλοι. Και μετά είδαμε ότι τα χτύπησαν και μπήκαν μέσα», αναφέρει μια εργαζόμενη στο εμπορικό κέντρο.

https://www.youtube.com/watch?v=_OPTPyEUjq0

«Ήταν 9 παρά πέντε. Άκουσα φωνές από παιδιά, ηλικίας έως 15 ετών, και βγήκα να δω τι συμβαίνει. Είδα ένα παιδί να μου ζητάει βοήθεια, ήταν τραυματισμένο στο πρόσωπο, έτρεχαν αίματα παντού. Και ένα άλλο παιδί από την παρέα του ήταν χτυπημένο πίσω στο κεφάλι. Ρωτήσαμε τι έγινε. Μας είπαν ότι τους επιτέθηκαν 7 άτομα που έβγαιναν από το Μετρό με σφυρί. Έτρεχαν τα αίματα, είχε αίματα η είσοδος εδώ στο εμπορικό. Ήταν γύρω στα 10-15 άτομα η παρέα τους. Τους δώσαμε τις πρώτες βοήθειες, περιμέναμε να έρθει το ασθενοφόρο. Τα παιδιά φώναζαν ‘Βοήθεια, Παναγία μου σώσε μας’ και έκαναν το σταυρό τους», λέει η υπάλληλος ενός εμπορικού καταστήματος που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στους ανήλικους τραυματίες.

https://www.youtube.com/watch?v=Y-xbKzhYWx0

Διαβάστε περισσότερα