Εξελίξεις και «νέα στοιχεία» που αφορούν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά «έφεραν» άρον – άρον τον 32χρονο πιλότο, σύζυγο της Καρολάιν, από την Αλόνησσο στην ΓΑΔΑ.

Την ώρα που ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της Καρολάιν, νέα στοιχεία προκύπτουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια που ίσως αποδειχθούν κομβικά στη λύση του «μυστηρίου» που υπάρχει γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αστυνομικοί, μόλις ολοκληρώθηκε το τρισάγιο, προσέγγισαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και του είπαν ότι πρέπει να τους ακολουθήσει γιατί προέκυψαν νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Καρολάιν, τα οποία πρέπει να δει άμεσα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει καλέσει στην Ασφάλεια και δεύτερο άτομο.

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Βασικό στοιχείο που έχει προκύψει είναι το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στον καρπό της η 20χρονη Καρολάιν.

Το βιομετρικό ρολόι της άτυχης κοπέλας δείχνει, σύμφωνα με την επεξεργασία που έχει γίνει, να ανεβοκατεβάζει παλμούς και κάποια στιγμή να σταματάει καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας.

Υπάρχει μια χρονική απόκλιση από την αρχική κατάθεση που έδωσε ο 32χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος και γι’ αυτόν το λόγο θα πρέπει να συζητήσει και πάλι με τους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Επιπροσθέτως, η κάμερα που υπάρχει στο σπίτι φέρεται να κατάγραψε τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς. Σε αυτές τις εικόνες που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί φαίνεται ο 32χρονος σύζυγος της Κάρολαιν, Μπάμπης, να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ του ισογείου και να κρατάει στα χέρια του το μωρό.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αυτά είναι τα «νέα στοιχεία» που φέρνουν εσπευσμένα τον πιλότο από την Αλόνησσο στη ΓΑΔΑ

Η κάρτα μνήμης φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε μια χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.

Όμως και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί, καθώς έχει συμβεί τα ρολόγια των καταγραφικών να έχουν διαφορετική ώρα από την πραγματική.

Για αυτό μόλις ο Μπάμπης επιστρέψει από την Αλόννησο έχει κληθεί να ανέβει για ακόμη μία φορά στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ προκειμένου οι αστυνομικοί να αντιπαραβάλλουν τα νέα δεδομένα ώστε να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την συνέχεια των ερευνών.