Στο μικροσκόπιο των βρετανικών ΜΜΕ παραμένει σταθερά η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μπροστά στα μάτια του συζύγου της και του 11 μηνών βρέφους της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η 20χρονη ήταν βρετανικής καταγωγής και έτσι η υπόθεσή της απασχολεί εντόνως τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης.

Σε δημοσίευμα της βρετανικής Sun, όπου παρουσιάζονται φωτογραφίες της νεαρής μητέρας, που βρήκε τραγικό τέλος, με το 11 μηνών βρέφος και με τον σύζυγός της, αναφέρεται ότι οι ελπίδες σβήνουν για την εύρεση των δραστών.

«Η αστυνομία απέτυχε» να συλλάβει τους ερασιτέχνες, όπως του χαρακτηρίζει το βρετανικό δημοσίευμα, δράστες του εγκλήματος.

Η Sun υπογραμμίζει τα λόγια του εγκληματολόγου, Απόστολου Λύτρα, τονίζοντας ότι εάν επρόκειτο για μια τυπική ληστεία, ο ύποπτος θα έπρεπε να είχε ήδη συλληφθεί.

«Δεν βρέθηκε δείγμα DNA, ούτε δαχτυλικά αποτυπώματα, γεγονός που δεν βοηθά στις έρευνες καθώς δεν υπάρχουν πολλές αποδείξεις. Κάτι δεν πάει καλά», τα λόγια το νομικού τα οποία προβάλλει η Sun.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει, ακόμη, ότι οι αρχές εστιάζουν σε δέκα υπόπτους, σεσημασμένους κακοποιούς, από διαφορετικές χώρες.

«Είναι μια δύσκολη υπόθεση. Θα μας πάρει περισσότερο απ’ό,τι υπολογίζαμε για να βρούμε τους δράστες», δήλωσε Έλληνας αστυνομικός στη Sun.

Δημοσίευμα Daily Mail

Ενδεικτικό είναι το προ ημερών δημοσίευμα της Daily Mail, στο οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες πληροφορίες που αφορούν τις έρευνες των αρχών, ενώ επικεντρώνεται και στα 10 άτομα, τα οποία φέρονται να έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των αρχών ως ύποπτοι.

Ποια είναι τα 10 άτομα που έχει εστιάσει η Αστυνομία;

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Νέα στοιχεία στην αναζήτηση των δολοφόνων της Καρολάιν. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και μία μηχανή στον τον τόπο του εγκλήματος, λίγο αφότου η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κόρης της στο σπίτι της.

Το αυτοκίνητο κινούταν στον δρόμο μπροστά από το σπίτι και λίγα λεπτά μετά εντοπίστηκε και μία μηχανή να κάνει το ίδιο. Τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στην ελληνική τηλεόραση από την εκπομπή έρευνας Φως στο Τούνελ και τώρα ερευνώνται από την Αστυνομία καθώς θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση της δολοφονίας».