Μέσα από βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας παρουσιάζονται κινήσεις ύποπτου οχήματος από την περιοχή των Γλυκών Νερών. Στο βίντεο διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μία μηχανή, που φαίνεται να το ακολουθεί. Σ’ ένα από τα δύο βίντεο, φαίνονται λεπτομέρειες του ύποπτου αυτοκινήτου.

Τα βίντεο έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «φως στο Τούνελ», ενώ πριν από μια εβδομάδα είχε παρουσιαστεί ακόμη ένα βίντεο που έδειχνε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο λίγα λεπτά αφότου έστριψε από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λεωφόρο Λαυρίου. Στα δύο νέα βίντεο, φαίνονται λεπτομέρειες του ύποπτου οχήματος.

Το συγκεκριμένο υλικό είναι από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από οικία στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από την μεζονέτα όπου έγινε η ληστεία μετά φόνου.

Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή με έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή.

«Η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται το τμήμα ανθρωποκτονιών», ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

ο Γιώργος Καλλιακμάνης ανέφερε πως το συγκεκριμένο έγκλημα έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

«Πώς μπήκαν κάποιοι άνθρωποι μέσα να ληστέψουν, από την μία, να δέσουν με σπάγκο τον 32χρονο πιλότο και να τον περάσουν γύρω-γύρω με μονωτική ταινία, να σπάσουν τις κάμερες, να βγάλουν τις κάρτες μνήμης και από την άλλη να δένουν με ύφασμα την 20χρονη και να αφήνουν τα κινητά τηλέφωνα», σχολίασε.