Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο Action24, αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, τον Νίκο Ανδρουλάκη αλλά και στον Παύλο Πολάκη.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «ο κ. Κασσελάκης τον παρακολουθώ με κάποιο ενδιαφέρον και δεν τον υποτιμώ. Έχει μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο, θα κερδίσει σίγουρα τον Ανδρουλάκη στη δεύτερη θέση γιατί είναι χαμογελαστός, θελκτικός, κάνει γκελ στον κόσμο. Βγαίνει ο Ανδρουλάκης μουρτζούφλος και σκυθρωπός, βγαίνει ο άλλος χαμογελαστός και τον κερδίζει, τέρμα».

Μάλιστ, στη συνέχεια, μίλησε και για τον Παύλο Πολάκη, με αφορμή την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα, Γιώργο Κατρούγκαλο, λέγοντας ότι «ο Πολάκης είναι γελοίο υποκείμενο δεν είχα αμφιβολία γι αυτό. Τι λέει αυτός: ότι ο Κατρούγκαλος ήταν ένας αργυρώνητος προδότης ο οποίος για να πάρει την άμισθη θέση στον ΟΗΕ πούλησε τις εκλογές. Θέλετε να κάνουμε τώρα πολιτική λέγοντας εσύ είσαι προδότης πουλημένος και αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα όριο. Τι ντροπή είναι αυτη, τι σιχαμένος είναι αυτός ρε παιδάκι μου όταν λέει ότι ο Κατρούγκαλος τα έχει πάρει από τη ΝΔ για να εκλεγεί στον ΟΗΕ».

Όσον αφορά τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τη δήλωσή του Νίκητα Κακλαμάνη, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «δεν αισθάνομαι χαρά που ξεφορτωθήκαμε κανένα, μακριά από εμένα τέτοιες εκφράσεις για όποιον έδωσε έστω και ένα 24ωρο μάχη για τη ΝΔ. Έκρινε ο πρωθυπουργός ότι δεν πρέπει να είναι ξανά υποψήφιος ευρωβουλευτής, η θητεία του στην Ευρωβουλή θα κριθεί στην υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ. Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε επειδή χωρίσαμε, στα διαζύγια φαίνεται ο πολιτισμός».

Τέλος, ερωτηθείς για τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο Υπουργός Υγείας υπογράμμισε ότι «τον ξέρω εδώ και 30 χρόνια, ήταν πολύ ικανός στις πωλήσεις, είναι αυτό που λέμε καλός δημαγωγός. Υποσχέθηκε συντάξεις 4.000 ευρώ αλλά δεν θα κυβερνήσει ποτέ. Ο Βελόπουλος δεν είναι κόμμα για να κυβερνήσει την Ελλάδα και υπό αυτό το πλαίσιο δεν είναι αντίπαλός μας».

Διαβάστε ακόμη: