Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε ως «θεία δίκη για τους αριστερούς», την «ελαφριά αισθητική» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο OPEN, ανάφερε ότι «για πάρα πολλά χρόνια εξέφραζαν την σοβαρότητα στη τέχνη. Ήταν πιο κουλτουριάρηδες. Για τους Αριστερούς είναι η τιμωρία τους ο κ. Κασσελάκης».

Επιπλέον, σημείωσε για τον κ. Κασσελάκη ότι «έχει επικοινωνιακό ταλέντο και λάμψη αλλά είναι χαρακτηριστικά για να γίνει πρωθυπουργός; Δεν έχει πολιτική συγκρότηση. Δεν εκφράζει πολιτικό λόγο. Βγαίνει και λέει για τη Χαμάς ότι είναι ολίγο ανθρωπιστική οργάνωση και μετά έκανε τούμπα».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να απαντήσει και για το επιχείρημα του ΠΑΣΟΚ ότι η Νέα Δημοκρατία έχει επιλέξει ως αντιπολίτευση τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Υπουργό Υγείας να σχολιάσει ότι «εμείς δεν επιλέγουμε αντιπολίτευση, όπως λέει το ΠΑΣΟΚ. Οι πολίτες το κάνουν αυτό. Εμείς απλά ακούμε τις εντολές του ελληνικού λαού. Αν ο κ. Ανδρουλάκης αισθάνεται στεναχώρια που τον περνά στις δημοσκοπήσεις ο κ. Κασσελάκης πρέπει να ψάξει να δει τι κάνει λάθος ο ίδιος. Θα δούμε και τις εκλογές τι θα γίνει».

Όσον αφορά τις Ευρωεκλογές, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «δεν θα κριθεί η κυβέρνηση την επομένη των ευρωεκλογών, δηλαδή στις 10 Ιουνίου. Θα κριθεί η πολιτική σταθερότητα».

Διαβάστε ακόμη: