Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής δημιούργησε ιστοσελίδα με στόχο την ενημέρωση των Ομογενών και των Αμερικανών για τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο της επετείου της Επανάστασης
Την επίσημη ιστοσελίδα των εορταστικών εκδηλώσεων της Αρχιεπισκοπής Αμερικής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, παρουσίασε χθες η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή της Εκκλησίας μας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

america_web

Η ιστοσελίδα, όπως και το επίσημο λογότυπο, δημιουργήθηκε από το τμήμα Διαδικτυακής Διακονίας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής,
με στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ενημέρωση της Ομογένειας, αλλά και όλων των Αμερικανών, αναφορικά με τις ποικίλες εκδηλώσεις της Αρχιεπισκοπής και της ελληνοαμερικανικής κοινότητας για την ιστορική αυτή επέτειο.

Μάλιστα, θα είναι διαθέσιμη σε πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία θα παρουσιαστούν ως επί το πλείστον διαδικτυακά, αλλά και διά ζώσης όταν αυτό καταστεί εφικτό. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το σύνολο των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα ΕΔΩ.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.