Για καλό σκοπό είπε να εκμεταλλευτεί ο Μπέρνι Σάντερς τη φωτογραφία του που έγινε viral την ημέρα ορκωμοσίας του Μπάιντεν στην Αμερική. Ο Γερουσιαστής τύπωσε τη φωτογραφία του που έγινε meme σε μπλουζάκια και τα πουλάει στον ιστότοπό του.

Τα φούτερ με τη φωτογραφία του Μπέρνι Σάντερς

Ο Μπέρνι Σάντερς αποφάσισε να αξιοποιήσει για καλό σκοπό τη viral φωτογραφία του που έγινε meme, μετατρέποντας τη σε φούτερ τα οποία διατίθενται προς πώληση στον ιστότοπό του, berniesanders.com.

Τα μπλουζάκια που πωλούνται προς 45 δολάρια (37 ευρώ), απεικονίζουν τον γερουσιαστή από το Βερμόντ να φοράει μπουφάν, πλεκτά γάντια και μια μπλε χειρουργική μάσκα καθισμένος σε μια καρέκλα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν όπου και ο Μπέρνι Σάντερς έκλεψε την παράσταση.

Όλα τα έσοδα θα πηγαίνουν για καλό σκοπό

Όλα τα κέρδη πηγαίνουν στο πρόγραμμα «Meals on Wheels» που παραδίδει γεύματα σε άτομα με δυσκολίες μετακίνησης που δεν μπορούν να αγοράσουν ή να προετοιμάσουν μόνοι τους τα γεύματά τους.

Πολλοί από τους παραλήπτες αλλά και από τους εθελοντές του προγράμματος είναι ηλικιωμένοι.

Από πού προέρχονται τα viral γάντια του Γερουσιαστή

Tα γάντια που ολοκλήρωναν την «μπαμπαδίστικη» εμφάνιση του κ. Μπέρνι, προέρχονται από μια δασκάλα από το Βερμόντ με την ονομασία Jen Ellis.

Ο Σάντερς καθόταν με σταυρωμένα πόδια και χέρια, ενώ την προσοχή τράβηξε το απλό χειμωνιάτικο μπουφάν και κυρίως τα χοντρά μάλλινα ζακάρ γάντια του, που αψηφούσαν τον άρρητο ενδυματολογικό κώδικα της περίστασης.

«Στο Βερμόντ ξέρουμε από κρύο και δεν μας ενδιαφέρει και πολύ η εμφάνιση», είπε ο Σάντερς, βλέποντας τη φωτογραφία του να κυκλοφορεί στο Ιντερνετ και να γίνεται φωτομοντάζ, μεταφέροντας τον ίδιο και την καρέκλα του στα πιο απίθανα σημεία.

Δείτε εδώ μερικά από τα πιο απίστευτα memes που έφτιαξαν οι χρήστες στα social media:

https://radar.gr/article/63310/o-bernie-sanders-ta-gantia-toy-kai-o-xamos-sto-twitter