Viral έγινε η εμφάνιση του Bernie Sanders στην ορκωμοσία Μπάιντεν εξαιτίας…των τεράστιων πλεκτών γαντιών του κι όχι μόνο. Οι χρήστες του twitter παγκόσμια, τον είδαν κι εμπνεύστηκαν.

Το «ταπεινό outfit» του Bernie Sanders στην ορκωμοσία Biden

Τα πλεκτά γάντια που επέλεξε να βάλει στην ορκωμοσία Μπάιντεν καθώς το κρύο στην Ουάσινγκτον ήταν τσουχτερό, δεν ήταν και ο μοναδικός λόγος που έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στα social media ο Γερουσιαστής Bernie Sanders.

Το γενικότερο outfit το οποίο επέλεξε, στέλνει μήνυμα ότι «είμαι απλά ένας περαστικός» ή «είδα φως και μπήκα», και φυσικά ο τρόπος που κάθεται στην καρέκλα, έχοντας σταυρωμένα τα χέρια στο στήθος λες και περιμένει να τελειώσει η διαδικασία για να σηκωθεί να φύγει, έκαναν τους χρήστες στο Twitter να ανεβάζουν το ένα meme πίσω από το άλλο.

Ο Γερουσιαστής δεν ακολούθησε κανένα πρωτόκολλο στην ενδυμασία, ξεχωρίζοντας με τη συνολική του παρουσία.

Εμφανίστηκε με σκούρο χακί μπουφάν (και όχι με κοστούμι ή παλτό, όπως όλοι οι υπόλοιποι), τεράστια, μάλλινα γάντια με σχέδια κι έναν κίτρινο φάκελο παραμάσχαλα.

Πάντως, σίγουρα ο Bernie Sanders «έκλεψε» τις εντυπώσεις ακόμη κι από τις απαστράπτουσες στην ορκωμοσία, Lady Gaga και Jennifer Lopez.

Τι σχολιάσαν και έφτιαξαν οι χρήστες του Twitter

Οι χρήστες στα social media «έδωσαν ρεσιτάλ».

«Κουράστηκα στην Γη. Αυτοί οι άνθρωποι!..»

 

Στη συνέχεια…«η ώρα για καφέ!».

 

Και η ώρα…για χορό!

 

Εκτός από τον Bernie Sanders, η Lady Gaga και το χρυσό μικρόφωνό της κέρδισαν τις εντυπώσεις επίσης:

https://radar.gr/article/63072/i-lady-gaga-tragoydise-ton-ethniko-ymno-ton-ipa