Παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους πιο γνωστούς άνδρες στην παγκόσμια ιστορία, υπάρχουν μερικά πράγματα γι ‘αυτόν που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ή τείνουν να αγνοούν

Απορρίφθηκε δύο φορές απο την Σχολή Καλών Τεχνών

Η αποτυχία του Χίτλερ να γίνει ζωγράφος, τον οδήγησε να γίνει ένας αλλοπρόσαλος άνθρωπος, με αντισηματικά αισθήματα, ο οποίος πέρασε στην σφαίρα της τρέλας, συμπαρασύροντας τον ολόκληρο τον κόσμο στον όλεθρο. Ωστόσο, ίσως να μην γνωρίζετε ότι έκανε αίτηση στην Σχολή Καλών Τεχνών δύο φορές – και απορρίφθηκε τόσο σκληρά τη δεύτερη φορά, που του στερήθηκε η ιδιότητα του φοιτητή, πετάχθηκε στον δρόμο και κοιμόταν σε άσυλα. Ακόμα και τώρα, οι ειδικοί της τέχνης υποστηρίζουν ότι ο Χίτλερ ήταν ένας καλλιτέχνης κάτω του μετρίου.

Ξόδευε χρήματα ανεξέλεγκτα

Ο Χίτλερ ήταν γενικά εκτός ελέγχου, αλλά ο βιογράφος του Volker Ullrich, αποκάλυψε ότι ο Φύρερ ξόδευε τεράστια χρηματικά ποσά για πολυτελή είδη (αυτοκίνητα, σαμπάνιες, ρούχα κ.λπ.), ενώ προσποιούνταν ότι ήταν “άνθρωπος του λαού”. Που δεν ξόδευε χρήματα; Σε φόρο εισοδήματος.

Του άρεσε η Disney

Παρόλο που η Disney αντιπροσωπεύει τις ταινίες για παιδιά, για τον δικτάτορα αντιπροσώπευε την πρόοδο της τεχνολογίας, αφού η “Χιονάτη” είχε εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια κατά την κυκλοφορία της το 1937. Φημολογείται ότι εντυπωσιάστηκε με το “King Kong” εξαιτίας των ειδικών του εφέ, και παρακολουθούσε τόσο αυτό όσο και πολεμικές ταινίες επανειλημμένα.

Ο Χίτλερ ήταν vegetarian και είχε ανθρώπους να δοκιμάζουν το φαγητό του

Ο Χίτλερ ήταν γνωστό ότι ήταν ς, τόσο παρανοϊκός όμως, που απασχολούσε ανθρώπους για να δοκιμάζουν το φαγητό του. Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να απολάμβαναν την crème de la crème της γερμανικής κουζίνας (κατά τη διάρκεια μιας περιόδου υποσιτησμού και πείνας), αλλά από την άλλη κινδύνευαν να χάσουν την ζωή τους. Λέγεται ότι μετά από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, κράτησε όλους τους “δοκιμαστές” φυλακισμένους, οι οποίοι έπρεπε να υποφέρουν μια τρομερή δοκιμασία.

Ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά

Ήταν γνωστό ότι ήταν υποχόνδριος, ωστόσο ήταν εθισμένος σε ένα μεγάλο βαθμό με μια ουσία που έμοιαζε με την ηρωίνη και ονομαζόταν Eukodol. Λέγεται ότι η απόφαση του να εισβάλλει στην Ρωσία το 1941, ήταν άμεση συνέπεια του εθισμού του. Μετά την κίνηση του αυτή, πολλοί θεώρησαν ότι ήταν πραγματικά παράφρων.

Ποτέ δεν πήγε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης

O Xίτλερ ήθελε να φτιάξει ένα μουσείο για τους Εβραίους μετά την εξαφάνιση τους, και μάλιστα είχε συλλέξει χιλιάδες αντικείμενά τους, τα οποία είχε φωτογραφίσει και αρχειοθετήσει. Ο ίδιος ωστόσο, ποτέ δεν είχε επισκεφτεί ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης. Μάλιστα δεν βρέθηκε ούτε ένα κείμενο του που να έχει αναφορές για τις δολοφονίες στα “στρατόπεδα του θανάτου”.