Δύσκολες ώρες για τον Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ. Ο Γάλλος προπονητής καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη κρίση, αφού οι «μερένχες» έχουν να νικήσουν στο πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο, διάστημα στο οποίο μετράνε τρία ματς χωρίς νίκη ενώ και στο Champions League η πρόκρισή τους κάθε άλλο παρά βέβαιη θεωρείται. Ο Ζιντάν δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την εικόνα που παρουσιάζει η «Βασίλισσα» και από χθες το βράδυ, μετά την ήττα από την Σαχτάρ, φούντωσν οι φήμες για την αντικατάστασή του.

Σύμφωνα με τη «Marca», ο Φλορεντίνο Πέρεθ που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον «Ζιζού», δεν θέλει να φτάσει στο σημείο να απολύσει τον προπονητή, καθώς ακόμα και στον κόσμο ο πετυχημένος τεχνικός είναι απόλυτα αποδεκτός, ωστόσο επειδή ακολουθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα (Σεβίλλη εκτός, Γκλάντμπαχ εντός, Ατλέτικο εντός, Αθλέτικ εντός), εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις.

Οι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Ραούλ φαίνεται να είναι δύο περιπτώσεις που εξετάζει ο Πέρεθ. Ο Αργεντινός προπονητής, που δεν έχει βρει δουλειά μετά την αποχώρησή του από την Τότεναμ, θεωρείται η πλέον ιδεατή περίπτωση, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που δεν έχει εξεταστεί καν άλλη εναλλακτική. Μάλιστα, ο Ποτσετίνο ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης για να διαδεχθεί τον Ράφα Μπενίτεθ, αλλά το συμβόλαιό του τότε με την Τότεναμ ήταν αδύνατον να «σπάσει».

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν προχωρήσει του Ποτσετίνο, τότε η εναλλακτική λύση είναι ο «θρύλος» του συλλόγου, Ραούλ, που είναι προπονητής στις Ακαδημίες εδώ και χρόνια, ωστόσο επειδή θεωρείται «κεφάλαιο» για το μέλλον, ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θέλει να κάψει το «χαρτί» του 43χρονου στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται τώρα η Ρεάλ.