Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ κλέβει την παράσταση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πραγματοποιώντας εξαιρετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα και το Champions League καθώς στα πρώτα του 14 παιχνίδια με την φανέλα της Ρεάλ έχει πετύχει 13 γκολ και έχει μοιράσει 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Άγγλος μέσος το καλοκαίρι αποχώρησε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην La Liga, με την «Βασίλισσα» να πληρώνει 103 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Ο Μπέλινγχαμ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ο Χαβιέρ Τέμπας, ο πρόεδρος του ισπανικού Πρωταθλήματος, δεν μπορούσε να κρύψε ιτην χαρά του για τα βλέμματα που έχει φέρει ο παίκτης στο ποδόσφαιρο της Ισπανίας. «Είναι μόνο λίγοι μήνες, είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε την πλήρη έκταση, αλλά στα επίπεδα προβολής στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Μπέλινγχαμ έχει μεγάλη επίδραση στην Λίγκα μας», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων «PA» ο Τέμπας.

«Είναι ένας σημαντικός παίκτης και το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες αγγλόφωνες περιοχές ελκύονται στην Λίγκα μας λόγω αυτού. Ο Μπέλινγχαμ είναι ένας κορυφαίος παίκτης, ξέραμε ότι ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά δεν συνειδητοποιούσαμε το επίπεδο που θα μπορούσε να φτάσει. Στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι σαν να είναι από άλλον πλανήτη», προσέθεσε.

Τέλος, είπε: «Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη που είναι Άγγλος. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο χώρες. Φυσικά, η Premier League είναι μεγαλύτερη, αλλά ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη παίζει στην Ισπανία. Έτσι, έχουμε την επιλογή να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες στην Ισπανία».

Ο Μπέλινγχαμ αναγκάστηκε να μείνει εκτός από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2024 λόγω ενός τραυματισμού αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς της Ρεάλ κόντρα στην Κάντιθ στις 26 Νοεμβρίου για το Πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη: