Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με ανακοίνωσή του, εξαπολύει «πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή και ξαδέρφου του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βασίλη Κασσελάκη, για τις «ευπρόσδεκτες ψήφους των Σπαρτιατών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Στο ίδιο έργο θεατές.  Ο αγώνας κατά των νεοναζιστών εγκληματιών δεν εξαντλείται  σε προθέσεις αλλά χρειάζεται πράξεις, και δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε για δεύτερη φορά να είναι απών.

Μετά τα συγχαρητήρια του αρχηγού των “Σπαρτιατών” προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την «αξιοπρεπή» στάση του να κρυφτεί για μια ακόμη φορά από το ελάχιστο νομικό και κοινοβουλευτικό του καθήκον να μπει εμπόδιο στα απομεινάρια της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, χθες ο ξάδελφος του κ. Κασσελάκη και υποψήφιος ευρωβουλευτής απηύθυνε προσκλητήριο προς τους ψηφοφόρους της. Άποψη που σημειωτέον δεν ανακάλεσε.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει εξάλλου και κατά τις εθνικές εκλογές του 2023 ο ΣΥΡΙΖΑ.

Καλά να μην ξέρει  ο κ. Κασσελάκης τα στοιχειώδη για την κρατική χρηματοδότηση της υγείας , το να αγνοεί όμως τη βαρύτητα που έχουν τα υπομνήματα στον Άρειο Πάγο σε ένα μείζον ζήτημα δημοκρατίας και να φλερτάρει τυχοδιωκτικά με τους ψηφοφόρους των “Σπαρτιατών”, καταντά επικίνδυνο».

Διαβάστε ακόμη: