search

AREA 51

5 καυτά «παρασκήνια» για να μαθαίνετε: Κομπάζει σαν φουσκωμένο παγώνι ο μεγαλοδημοσιογράφος καυχιέται ότι τον «γλείφει» ο Κυριάκος – Οι όροι του συμφώνου συμβίωσης Λίνας – Σπύρου!

Η κτιριακή επένδυση, το Ίδρυμα και η επιστροφή των 12 εκατ. ευρώ - Δεν έχει μαντήλι να κλάψει-Ο Καμίνσκι και τα φούμαρα - Ο Φ. Παπαγεωργίου για διοικητής της ΕΥΠ σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

4 «παρασκήνια» για να μαθαίνετε: Κομπάζει σαν φουσκωμένο παγώνι ο μεγαλοδημοσιογράφος καυχιέται ότι τον «γλείφει» ο Κυριάκος - Οι όροι του συμφώνου συμβίωσης Λίνας - Σπύρου!

Ποιος μεγαλοδημοσιογράφος της κεντροδεξιάς παράταξης, με προσβάσεις σε πρεσβείες και υπερατλαντικούς μηχανισμούς, καυχιέται στην πιάτσα ότι τώρα πια, αφού «καθάρισε» τους «εχθρούς» του στο Μαξίμου, ο Κυριάκος τον «γλείφει» καθημερινά, ζητάει τις συμβουλές και τις παρεμβάσεις του; Κοινώς, κομπάζει σαν φουσκωμένο παγώνι!

Η κτιριακή επένδυση, το Ίδρυμα και η επιστροφή των 12 εκατ. ευρώ!

Για ποια κτιριακή μεγάλη επένδυση ιδρύματος (της μόδας βλέπετε είναι τα Ιδρύματα, ιδίως τα Ιερά) φέρεται να έχει συμφωνηθεί μεγάλη επιστροφή; Κάτι για 12 εκατ. ευρώ ακούω…

Οι όροι του συμφώνου συμβίωσης Λίνας – Σπύρου!

Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται αλλά και επειδή οι δήθεν πληροφορημένοι ανακάλυψαν ότι υπεγράφη σύμφωνο συμβίωσης της Λίνας και του Σπύρου, εμείς θα σας πούμε ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου!

Όπου πέραν πάσης αμφιβολίας καταδεικνύεται πως η Λίνα πέρα από καλό παιδί είναι και μαγκάκι!

Όχι. Δεν θα σας τα αποκαλύψω ακόμη! Προσεχώς …

Δεν έχει μαντήλι να κλάψει! Ποια Έβερτον; Ο Καμίνσκι και τα φούμαρα…

Στην Ελλάδα ως γνωστόν ότι δηλώσεις είσαι! Έτσι, υπό αυτή την έννοια, κάποιος Καμίνσκι , Αμερικανός πολωνικής καταγωγής, εμφανίζεται ως μεγιστάνας που αντί για την Εβερτον και τη συμμετοχή στην Πρέμιερ Λιγκ, αποφάσισε να αγοράσει τον Παναιτωλικό του Φώτη Κωστούλα!

Πως λέγαμε παλιά «Τι Λωζάνη , τι Κοζάνη, χιόνια η μια και χιόνια η άλλη», έτσι λέμε σήμερα «Τι Εβερτον, τι Παναιτωλικός» Ήμαρτον!

Για να είμαι ειλικρινής πάντως, η πηγή μου με διαβεβαίωσε ότι τα περί Εβερτον είναι φούμαρα και πως ο Καμίνσκι δεν έχει μαντήλι να κλάψει…

Ο Φώτης Παπαγεωργίου για διοικητής της ΕΥΠ σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

Μαθαίνω ότι, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ επανέλθει στην εξουσία, φέρεται να προωθεί τον Φώτη Παπαγεωργίου, για Διοικητή της ΕΥΠ!

Ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Φώτης Παπαγεωργίου διετέλεσε υποδιοικητής της ΕΥΠ και υπήρξε στενός συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην υπόθεση εξάρθρωσης της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν!

Διαβάστε ακόμη: