search

AREA 51

Μαργαρίτης Σχοινάς: O κολλητός που τα «συστήματα» θέλανε ως πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, «τσαλακώθηκε»

Πήγε στο Κατάρ, έκανε δηλώσεις, φωτογραφήθηκε με την Εύα Καϊλή, ενώ μαζί της συμμετείχε, άγνωστο υπό ποια ιδιότητα, στο γεύμα που παρέθεσε ο Μπιν Σαλμάν στον Αστέρα της Βουλιαγμένης!

Μαργαρίτης Σχοινάς: O κολλητός των μεγαλοδημοσιογράφων, διευθυντάδων και σαιταρχών που θέλανε να τον κάνουν πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, «τσαλακώθηκε»

Πέραν πάσης αμφιβολίας, ο μέχρι πρόσφατα άφθαρτος και αμόλυντος τεχνοκράτης των Βρυξελλών Μαργαρίτης Σχοινάς, τσαλακώθηκε πολύ άσχημα με την ανάδειξη του σκανδάλου Καϊλή αλλά και την δική του προσωπική ευθύνη όσον αγορά παρουσία και δηλώσεις!

Πήγε στο Κατάρ, έκανε δηλώσεις, φωτογραφήθηκε με την Εύα Καϊλή, ενώ μαζί της συμμετείχε, άγνωστο υπό ποια ιδιότητα, στο γεύμα που παρέθεσε ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας Μπιν Σαλμάν στον Αστέρα της Βουλιαγμένης κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του στη χώρα μας!

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς είναι ως γνωστόν ο κολλητός των νταραβεριτζήδων μεγαλοδημοσιογράφων, των διευθυντάδων έγκυρων φύλλων αλλά και επωνύμων σαιταρχών που εμφανίζονται ως «παρεμβατικοί»!

Όλοι αυτοί, από κοινού ή κατά μόνας, προσπαθούσαν να τον επιβάλουν στο σύστημα ως πρωθυπουργό κοινής αποδοχής σε μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ- ΚΙΝΑΛ, σε περίπτωση που η ΝΔ δεν κάνει αυτοδυναμία! Η ζωή ωστόσο, έριξε όλα αυτά τα δυσώδη και συνωμοτικά σχέδια στο κενό…

Διαβάστε ακόμη: