Μάγκες με ξένα κόλλυβα οι διεθνείς επενδυτές στη χώρα μας, όπως για παράδειγμα η Mohegan που θα ανεγείρει το καζίνο του 1 δις. στο Ελληνικό με λεφτά του ελληνικού τραπεζικού συστήματος!
Γιατί άραγε δεν τους χρηματοδοτούν οι ξένες τράπεζες; Γιατί καμία διεθνής επένδυση στην χώρα δεν έχει χρηματοδοτηθεί από το διεθνές τραπεζικό σύστημα; Και η αλήθεια είναι ότι όλες οι αναθέσεις, όλες οι παραχωρήσεις, όλα τα «φιλέτα» τα οποία απέκτησαν επιχειρηματίες μέσα από διαγωνισμούς χρηματοδοτήθηκαν και χρηματοδοτούνται από ελληνικές τράπεζες και όχι από ξένες. Άρα το εγχώριο χρήμα τροφοδοτεί τους δήθεν επενδυτές που χωρίς να φέρνουν λεφτά από το εξωτερικό, Έλληνες ή ξένοι, αγοράζουν τα πάντα με τους δικούς τους όρους και προϋποθέσεις χωρίς διεθνές τραπεζικό ρίσκο.
Βλέπετε οι φίλοι μας οι τραπεζίτες, έτρεξαν γρήγορα για τα δάνεια της Folli Follie, για τα δάνεια της Νίκας, τρέχουν τώρα και για όλους τους φίλους τους γενικώς και ειδικώς! Έτσι, με τη χρηματοδότηση ημέτερων αλλά και ξένων επενδυτών στεγνώνει το σύστημα για τους υγιείς Έλληνες επιχειρηματίες!!! Αλήθεια, η DGcomp τι έχει να πει επ’αυτού; Δεν νοθεύεται ο ανταγωνισμός;