Η περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στα νησιά του Αιγαίου συνεχίζεται παρά τα απρόοπτα, όπως τα μεγάλα κύματα και οι αέρηδες που ανάγκασαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει στην Αστυπάλαια.

Ο Κασσελάκης ξεκίνησε στις 19 Απριλίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 29 του μήνα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να περάσει από 27 νησιά κατά τη διάρκεια αυτών των δέκα ημερών.

Και επέλεξε να το κάνει με το σκάφος με το ευφάνταστο λογοπαίγνιο «Παρ’ Αφρόν» και την… αλμυρή τιμή.

Συγκεκριμένα, το σκάφος που χρησιμοποιεί ο Στέφανος Κασσελάκης κοστίζει σύμφωνα με την εταιρεία που το διαχειρίζεται από 2.095 ευρώ την ημέρα και πάνω, σύμφωνα και με τις υπόλοιπες παροχές.

Το σκάφος διαθέτει μια σειρά ανέσεις, ώστε να φιλοξενήσει με ασφάλεια την ομάδα που έχει μαζί του ο Στέφανος Κασσελάκης στο δεκαήμερο ταξίδι του.

Το σκάφος έχει μήκος 15 μ., πλάτος 3,95 μ. και δύναται να φιλοξενήσει μέχρι δέκα άτομα.

Διαθέτει δύο καμπίνες, ένα μπάνιο και είναι κατασκευής 2023, ενώ «φοράει» δύο μηχανές, από 480 ίππους η καθεμία.

Το σκάφος διαθέτει φυσικά όργανα τελευταίας τεχνολογίας.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η περιοδεία στα συγκεκριμένα νησιά δεν θα μπορούσε να γίνει με άλλο τρόπο, γιατί δεν υπάρχουν συχνά πλοία για την άγονη γραμμή και τα υπάρχοντα δρομολόγια δεν τους εξυπηρετούσαν.

Βέβαια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαφήμιζε το διαμέρισμα των 2 εκατ. ευρώ στο Κολωνάκι που αγόρασε μαζί με τον σύντροφό του, οι 20.000-30.000 που θα κοστίσει η περιοδεία του στο Αιγαίο θα τον ένοιαζαν;

Η Κουμουνδούρου φαίνεται πως θα κάνει «μαύρα μάτια» για να ξαναδεί τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος αμέσως μετά την επιστροφή του από το Αιγαίο θα αλλάξει πέλαγος και θα κατευθυνθεί προς το Ιόνιο για τις πασχαλινές του διακοπές και συγκεκριμένα την Κέρκυρα.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να πάρει μέρος και σε όλα τα έθιμα του νησιού, όπως εκείνο με τους Μπότηδες.

Με άλλα λόγια, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια σύγκληση οργάνων και συνεδριάσεις πολιτικών συμβουλίων.

Η γραμμή έρχεται κατευθείαν από τον Κασσελάκη που βρίσκεται σε μία οργιώδη αντιπολιτευτική φόρμα παίρνοντας αμπάριζα τα πρωινάδικα και κάνοντας κρουαζιέρα στο Αιγαίο!

Διαβάστε ακόμη: