Άσχετο 1: – Όπου γάμος και γιορτή ο Ελπιδοφόρος πρώτος! Ο «εκλεκτός» του Ερντογάν έχει γίνει…μαϊντανός!

Προβληματισμός επικρατεί σε Εκκλησιαστικούς κύκλους σχετικά με την δημόσια εικόνα που παρουσιάζει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος φέρεται ως ένας εκ των σοβαρών υποψηφίων για τον Πατριαρχικό θρόνο της Κωνσταντινούπολης!

Όπως λένε οι «κακές γλώσσες» της Εκκλησίας (Δόξα τω Θεώ έχουμε πολλές από αυτές…) ο «εκλεκτός του Ερντογάν» όπως αποκαλούν μεταξύ τους τον Ελπιδοφόρο, έχει γίνει κανονικός μαϊντανός, καθώς περιφέρεται από δεξίωση σε δεξίωση και από βαφτίσια σε γάμους (και αγοριών μεταξύ τους!!!) – σε Αμερική και Ελλάδα – κυρίως της ολιγαρχίας του πλούτου, «νομιμοποιώντας» με την παρουσία του εξελίξεις που δεν έχουν γίνει ακόμη εύκολα αποδέκτες από την βάση της Εκκλησίας!

Ποιος ξέρει; Ίσως φταίνε οι κακές παρέες με νταραβεριτζήδες και λοιπές δυνάμεις που εκμεταλλεύονται στο έπακρον για ίδιον όφελος τις σχέσεις με τα μαύρα ράσα …

Άσχετο 2: -Νέα πρόσωπα στο νταραβέρι της Εξουσίας και τις σχέσεις με επιχειρηματίες!

Για να ξέρετε, η έλευση της νέας κυβερνητικής εξουσίας έχει επιφέρει και ραγδαίες αλλαγές ως προς τα πρόσωπα που κάνουν τις επαφές για λογαριασμό του Μαξίμου με επιχειρηματίες και οικονομικούς παράγοντες! Δηλαδή το νταραβέρι με τις κάθε λογής εξυπηρετήσεις αλλά και την διαμόρφωση των σχέσεων της κεντρικής εξουσίας με τα ισχυρά συμφέροντα και την Διαπλοκή!

Επειδή είναι λογικό και προφανές, οι σχέσεις αυτές να αντανακλούν στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, φέρεται να τις έχει αναλάβει πρόσωπο πολύ κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη που γνωρίζει την σχετική ανθρωπογεωγραφία αλλά και τους συσχετισμούς ισορροπιών! Και η διαχείριση των σχέσεων αυτών με Ολιγάρχες και πάσης φύσης μεγαλόσχημους έχει περάσει πια σε πρόσωπο απόλυτης εμπιστοσύνης…

Άσχετο 3: – Bras de fer στο Μαξίμου με φόντο το εργασιακό! Η σύγκρουση για τα μάτια του Άδωνι!!!

Όπως σας αποκάλυψε το Radar προ ημερών, οι σχέσεις στο Μαξίμου μεταξύ των προβεβλημένων υπουργών βρίσκονται σε πολύ κακό σημείο, γεγονός που έχει προβληματίσει και τον πρωθυπουργό!

Το τελευταίο «επεισόδιο» μεταξύ των Υπ. Επικρατείας είχε …ονοματεπώνυμο: Άδωνις Γεωργιάδης! Όπως αντιλαμβάνεστε η εξέλιξη του εργασιακού δεν έβρισκε απολύτως σύμφωνες όλες τις πλευρές, με αποτέλεσμα να εκφέρεται αντίθετη άποψη τόσο ως προς την ουσία του νέου εργασιακού όσο και ως προς την εικόνα που θα περάσει στην κοινωνία! Έτσι, δύο υπουργοί «διασταύρωσαν» τα ξίφη τους, ο ένας στηρίζοντας απόλυτα τον Άδωνι και ο άλλος κρατώντας σοβαρές επιφυλάξεις!

Διαβάστε ακόμη: