O Mente Fuerte σχολίασε την απάντηση της Δανάης Μπάρκα στη Μαρία Σολωμού σχετικά με την εναντίωση της ηθοποιού στις αισθητικές επεμβάσεις και τα fillers νεαρών κοριστιών.

Ο σύντροφος της Μαρίας Σολωμού εναντιώθηκε στην παρουσιάστρια, η οποία δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία».

Μέσω Instagram story, o τράπερ ανέβασε στιγμιότυπο από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, την ώρα που σχολίαζε τη σύντροφό του.

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@ς, όλοι έχουμε από μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο. “Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας”, ε μάλλον ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ».

Οι αναρτήσεις του

mnte11
mente22
mente33

Στη συνέχεια επανήλθε με άλλο story, στο οποίο και έγραψε:
«Γυναίκα που έχει φάει ΤΟ μπούλινγκ για το σώμα της, κάνει μπούλινγκ σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της και το χειρότερο; Μίλησε για τις ηλικίες, για τις προσωπικές της επιλογές και το προχώρησε πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα “του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού”. Διαφορετικά;; Όταν το θύμα γίνεται θύτης».

Το Instagram story του Mente Fuerte

Διαβάστε ακόμη: