Μια από τις εμφανίσεις έκπληξη στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ήταν εκείνη της εμβληματικής πορνοστάρ και πρώην βουλευτή Ιλόνα Στάλερ -η οποία είναι γνωστή και ως Τσιτσιολίνα.

Γεννημένη στη Βουδαπέστη το 1951, η 72χρονη πλέον Ιλόνα Στάλερ, aka Τσιτσιολίνα, ήρθε στην Ιταλία στα 25 της χρόνια, όταν παντρεύτηκε τον Ιταλό Σαλβατόρε Μαρτίνι, με τον οποίο χώρισαν σύντομα. Η ίδια είχε ήδη ασχοληθεί με το μόντελινγκ, το οποίο ξεκίνησε από τα 13 της χρόνια, ενώ με την πορνογραφία συστήθηκε στα ‘70s, όταν γνώρισε τον παραγωγό Riccardo Schicchi.

Φυσικά, είναι γνωστή και η ενασχόλησή της με την πολιτική. Η Τσιτσιολίνα παρουσιάστηκε ως υποψήφια του πρώτου ιταλικού πράσινου κόμματος Lista del Sole, το 1979, ενώ μερικά χρόνια αργότερα προσχώρησε στο Ριζοσπαστικό Κόμμα Partito Radicale. Το 1987 εξελέγη στο ιταλικό κοινοβούλιο με 20.000 ψήφους. Μετά από μερικές ακόμα προσπάθειες, οι περισσότερες χωρίς επιτυχία, το 2012, ίδρυσε το Κόμμα Δημοκρατίας, Φύσης και Αγάπης (DNA).

Η Ιλόνα Στάλερ έχει κι έναν ακόμα γάμο στο ενεργητικό της, με τον εικαστικό Jeff Koons, το 1991, με τον οποίο ωστόσο έμεινε μόλις έναν χρόνο παντρεμένη.

Η εμφάνιση της Τσιτσιολίνα στο fashion show του οίκου Bottega Veneta:

Η Τσιτσιολίνα, λοιπόν, έδωσε το «παρών» στο fashion show οίκου Bottega Veneta, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου και έκανε την έκπληξη.

H πρώην πορνοστάρ και Ιταλίδα βουλευτής εμφανίστηκε με το iconic hairlook της: μακριά ξανθά πλατινέ μαλλιά και μια κορώνα λουλουδιών στο κεφάλι της, που θεωρείται το σήμα-κατατεθέν της. Η ίδια φορούσε ένα στενό ριγέ φόρεμα, κόκκινο και λευκό, το οποίο τόνιζε τη σιλουέτα της, καθώς και λευκά πέδιλα.