Η Δανάη Μπάρκα και η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου είναι στενές φίλες με τον Αλέξη Γεωργούλη και ύστερα από τις κατηγορίες για κακοποίηση που του απαγγέλθηκαν, οι ίδιες βρέθηκαν στο επικεντρο των δημοσιογράφων για δηλώσεις.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Μάγδας Τσαγγάνη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η παρουσιάστρια έλαβε θέση και αποκάλυψε τη δική της οπτική για το θέμα

«Όταν βγήκε στην επιφάνεια όλο αυτό με την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, ρωτήθηκε η ίδια τι πιστεύει, τι θεωρεί και η γυναίκα με αυτή την αγνή – φαίνεται στα μάτια της – καλοσύνη και καρδιά είπε ότι δεν γίνεται να έχει συμβεί. Το τι σχόλια είδα στα social media κάτω από αυτό το θέμα όχι απλά με σόκαρε, ήθελα να το πω δημόσια και έλεγα μη μπλέξεις» ανέφερε στην αρχή.

«Και μένα τότε που είπαμε το θέμα εδώ και δεν είχαμε πληροφορίες να δώσουμε, για αυτό και απλά το αναφέραμε, πάλι θυμάστε ότι σοκαρισμένη εγώ σας έστελνα τι μου έγραφαν με πολύ χυδαίο τρόπο “Ντροπή σου που τον ξεπλένεις”. Δεν είμαι δικαστής για να βγάλω κάτι.

Όταν έναν άνθρωπο τον γνωρίζεις είναι λογικό να σοκάρεσαι. Αν εσάς σας πουν “η Δανάη χθες το πρωί σκότωσε έναν άνθρωπο”. Τι θα κάνετε; Θα γράψετε αμέσως δημόσια “Ντροπή, να κλειστεί στη φυλακή”. Αν έρθει κάποιος και σας πει “ήσασταν μαζί χθες;” και πείτε ναι, άρα αυτή είναι η μαρτυρία σας. Είναι λογικό ο καθένας μας, έχοντας γνωρίσει κάποιον να καταθέτει την αλήθεια του. Αν κάποιος με ρωτήσει για τον Αλέξη Γεωργούλη δεν έχω να πω κάτι κακό. Τίποτα κακό. Τον έχω ζήσει σε πάρα πολλές στιγμές, πολλά χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν αποδειχτεί κάτι, το οποίο εγώ δεν το γνώριζα, δεν θα σοκαριστώ, δεν θα κλάψω, δεν θα απογοητευτώ» πρόσθεσε στο τέλος η Δανάη Μπάρκα.

Βίκυ Σταυροπούλου για σκάνδαλο Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν μου είναι καθόλου εύκολο»

«Πάμε Δανάη!»: Η ομάδα της Μπάρκα είναι έτοιμη για δράση στη νέα σεζόν (trailer)

Βίκυ Σταυροπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Μια ατελείωτη αγάπη»

Διαβάστε ακόμη: