Ο Αύγουστος φτάνει στο τέλος του και η Ζωζώ Σαπουντζάκη φροντίζει να απολαύσει κάθε στιγμή του καλοκαιριού.

Η γνωστή ηθοποιός παρά τα χρόνια της, διασκεδάζει σε κάθε ευκαιρία και δεν αφήνει τίποτα να της χαλάσει το κέφι. Αυτή τη φορά, βρέθηκε σε ένα εστιατόριο της Αθήνας με καλούς της φίλους, με τους οποίους χόρεψε και τραγούδησε.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ερμήνευσε το κομμάτι «Άρχισαν τα όργανα» και χόρεψε

Μάλιστα, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από το «μικρό γλέντι» τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό φαίνεται να τραγουδά μαζί με δύο μουσικούς το κομμάτι «Άρχισαν τα όργανα», ενώ κουνιέται επίσης στον ρυθμό.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη έγραψε: «Τέλος Αυγούστου και Εγώ περνάω όμορφα παρέα με τα φιλαράκια μου Σταύρο και Κωνσταντίνο στις όμορφες γειτονιές της Αθήνας».

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είναι η «ψυχή της παρέας» και χατίρια δεν χαλάει

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media, κάνοντας καθημερινά αμαρτήσεις από βραδινές κυρίως εξόδους της.

Μάλιστα, τον Ιούνιο είχε δημοσιεύσει βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, με την ίδια να απολαμβάνει το φαγητό σε μία ταβέρνα, μαζί με τον σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο, όταν δύο μουσικοί ήρθαν να την σηκώσουν από το τραπέζι.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια άρχισε με παλαμάκια να δίνει τον ρυθμό και στη συνέχεια να συνοδεύει τους δύο μουσικούς στο κομμάτι του Γιώργου Σαρρή «Μόνο που με κοιτάς λιώνω».

Στη λεζάντα του βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, η Ζωζώ Σαπουντζάκη έγραψε: «Ποσό Υπέροχα πέρασα απόψε που με έκαναν να σηκωθώ και να τραγουδήσω αυτά τα 2 Υπέροχα παιδιά.. ξέρουν ότι είναι το αγαπημένο μου τραγούδι και ΕΓΩ χατίρια δε χαλάω».

Διαβάστε ακόμη: