Ιωάννα Τούνη και Βρισηίδα Ανδριώτου δεν μιλάνε εδώ και χρόνια πλέον, ωστόσο εξακολουθούν να… σφάζονται και να στέλνουν μηνύματα-χολή η μία στην άλλη μέσα από τα social media.

Ιωάννα Τούνη και Βρισηίδα Ανδριώτου έκαναν κολλητή παρέα στο παρελθόν, μετά τη συμμετοχή τους στο My Style Rocks και μετά από πλήθος εξόδων, κοινών διακοπών και άπειρων κοινών αναρτήσεων… ξέκοψαν. Ξαφνικά το φθινόπωρο του 2020 οι κοινές αναρτήσεις σταμάσησαν και όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια τα δύο κορίτσια έπαψαν να έχουν την οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους.

Και οι δυο τους κατά καιρούς επιχείρησαν να δώσουν εξηγήσεις για το τι συνέβη ωστόσο όλο αυτό μοιάζει πλέον πολύ μακρινό.

Πόλεμος ξανά μεταξύ Τούνη-Ανδριώτου μέσω βίντεο

Ωσπου πρόσφατα η Βρισηίδα Ανδριώτου έριξε ξανά νερό στο μύλο της κόντρας τους ποστάροντας ένα βίντεο στο TikTok που μιλάει για φίλες φίδια. «Στους φίλους/ες που έλεγες τα πάντα γιατί έβλεπες πάντα το καλό στους άλλους», έγραφε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο βίντεο που γύρισε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με ένα… φίδι δίπλα της να χορεύει.

@vrisiida_andrio Ποσες φορες την εχετε πατησει ? #viral #foryou #trend #snakes ♬ Original Sound – Unknown

Και η Ιωάννα Τούνη απάντησε με ένα ακριβώς ίδιο βίντεο ξαπλωμένη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με ένα φίδι δίπλα της να… χορεύει, γράφοντας: «Οταν σου λένε γιατί δεν κάνεις πλέον παρέα με την @@@@; Ησασταν πολύ ωραίες μαζί».

@j.touni Όλοι είχαμε αυτόν τον φίλο 🐍 κάποτε 🥲🥲🥲🥲❤️ #fyp #foryou #jtouni #touni ♬ beauty and a beat now u guys can leave me alone – o like to watch youtube

Διαβάστε ακόμη: