Η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφήθηκε για τη νέα καμπάνια του οίκου Alexander McQueen και αποδεικνύει (για πολλοστή φορά) ότι αποτελεί το απόλυτο supermodel.

Μια φιγούρα επιβλητική και εντυπωσιακή, με εμβληματικό περπάτημα και εξωπραγματική ομορφιά, μούσα των διασημότερων οίκων και θρυλικότερων φωτογράφων που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος της μόδας και μητέρα δύο παιδιών. Η Ναόμι Κάμπελ στα 53 της συνεχίζει να κυριαρχεί στον χώρο της μόδας, διατηρώντας ανέπαφα όλα όσα την εκτόξευσαν στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας και την ανέδειξαν σε iconic supermodel.

Αυτή τη φορά, η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφήθηκε για έναν από τους πιο αγαπημένους της οίκους, τον Alexander McQueen, με τον οποίο μετρά πολλά χρόνια συνεργασίας, πολύ συχνά θα τη δούμε να φορά κάποια από τις δημιουργίες του στις δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ την έδενε και μια βαθιά φιλία με τον ιδρυτή του.

Φορώντας τη sleek μαύρη ολόσωμη φόρμα από τη συλλογή A/W 2023-24, με την οποία άνοιξε και το show του οίκου πριν από μερικούς μήνες, η Ναόμι Κάμπελ χαμογελά στον φακό σε ένα ασπρόμαυρο κλικ που αναδεικνύει μοναδικά τόσο τη διαχρονική γοητεία του μοντέλου όσο και την αψεγάδιαστη βρετανική φινέτσα που χαρακτηρίζει το διεθνές brand.

Το χρώμα έρχεται σε άλλο κλικ, όπου η μούσα της πασαρέλας φορά ένα απίστευτο sparkly φόρεμα με ψηλό λαιμό και σκισίματα και ασορτί ankle boots, σε ένα look που θα μπορούσε κανείς να αποκαλέσει post-apocalyptic chic.

Η Ναόμι Κάμπελ στη νέα καμπάνια του Alexander McQueen:

Μαζί της, ένα λαμπερό καστ προσώπων από τη διεθνή showbiz, με τις ηθοποιούς Ελ Φανινγκ και Εύα Γκριν να ξεχωρίζουν, όπως και η τραγουδοποιός Yseult, και τα μοντέλα Liu Wen, Eliott De Smedt και Karolina Spakowski.